P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #11 Mehmet_Emin34 dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Eğer hala aynı olursa odayı daha serin tutun. scanman dedi: Mini buzdolabı al kasayı içine koy. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zarar vermiyor mu?
Mehmet_Emin34 dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Eğer hala aynı olursa odayı daha serin tutun. scanman dedi: Mini buzdolabı al kasayı içine koy. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zarar vermiyor mu?
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 28 Haziran 2021 #12 PhycoBatM dedi: Hocam o zarar vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Buzdolabı 12 dereceye ayarlı. İşlemcim yazın en sıcak dönemi saatlerce oyun oynuyorum 50 dereceyi geçmiyor. Bayadır kullanıyorum zararı yok.
PhycoBatM dedi: Hocam o zarar vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Buzdolabı 12 dereceye ayarlı. İşlemcim yazın en sıcak dönemi saatlerce oyun oynuyorum 50 dereceyi geçmiyor. Bayadır kullanıyorum zararı yok.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #13 scanman dedi: Buzdolabı 12 dereceye ayarlı. İşlemcim yazın en sıcak dönemi saatlerce oyun oynuyorum 50 dereceyi geçmiyor. Bayağıdır kullanıyorum zararı yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
scanman dedi: Buzdolabı 12 dereceye ayarlı. İşlemcim yazın en sıcak dönemi saatlerce oyun oynuyorum 50 dereceyi geçmiyor. Bayağıdır kullanıyorum zararı yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
cagriron Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 22 28 Haziran 2021 #14 scanman dedi: Mini buzdolabı al kasayı içine koy. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Adam resmen sorunu kökten çözmüş .Nasıl bir buzdolabı kullanıyorsun link atabilir misin ?
scanman dedi: Mini buzdolabı al kasayı içine koy. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Adam resmen sorunu kökten çözmüş .Nasıl bir buzdolabı kullanıyorsun link atabilir misin ?
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 28 Haziran 2021 #15 cagriron dedi: Adam resmen sorunu kökten çözmüş .Nasıl bir buzdolabı kullanıyorsun link atabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Bu buzdolabını PC'yi soğutmak için almadım tabii. Odamda zaten olan buzdolabıydı. Birden PC'yi içine koymak aklıma geldi. Kasam da küçük olunca sorun olmuyor. https://www.hepsiburada.com/elektromarla-drc-35-s-black-edition-minibar-p-HBV00000V9ISC?magaza=Elektromarla%20Minibar
cagriron dedi: Adam resmen sorunu kökten çözmüş .Nasıl bir buzdolabı kullanıyorsun link atabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Bu buzdolabını PC'yi soğutmak için almadım tabii. Odamda zaten olan buzdolabıydı. Birden PC'yi içine koymak aklıma geldi. Kasam da küçük olunca sorun olmuyor. https://www.hepsiburada.com/elektromarla-drc-35-s-black-edition-minibar-p-HBV00000V9ISC?magaza=Elektromarla%20Minibar
r1owner Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 461 Çözümler 3 28 Haziran 2021 #16 scanman dedi: Buzdolabı 12 dereceye ayarlı. İşlemcim yazın en sıcak dönemi saatlerce oyun oynuyorum 50 dereceyi geçmiyor. Bayadır kullanıyorum zararı yok. Genişletmek için tıkla... Herkesin düşünüp yapmak istediğini hayata geçirmişsiniz kutluyorum Kapağı açık mı kullanıyorsunuz yoksa menfez mi açtınız cama?
scanman dedi: Buzdolabı 12 dereceye ayarlı. İşlemcim yazın en sıcak dönemi saatlerce oyun oynuyorum 50 dereceyi geçmiyor. Bayadır kullanıyorum zararı yok. Genişletmek için tıkla... Herkesin düşünüp yapmak istediğini hayata geçirmişsiniz kutluyorum Kapağı açık mı kullanıyorsunuz yoksa menfez mi açtınız cama?
X.91 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #17 r1owner dedi: Herkesin düşünüp yapmak istediğini hayata geçirmişsiniz kutluyorum kapağı açık mı kullanıyorsunuz yoksa menfez mi açtınız cama? Genişletmek için tıkla... Cevap yazmamış ama bence kapağı kapalıdır öbür türlü soğutamazdı ama kafama şu takıldı kapak kapalıysa kasa kablolarını nasıl ayarladı.
r1owner dedi: Herkesin düşünüp yapmak istediğini hayata geçirmişsiniz kutluyorum kapağı açık mı kullanıyorsunuz yoksa menfez mi açtınız cama? Genişletmek için tıkla... Cevap yazmamış ama bence kapağı kapalıdır öbür türlü soğutamazdı ama kafama şu takıldı kapak kapalıysa kasa kablolarını nasıl ayarladı.