Soğutucunuzun işlemcinizi çok düşük sıcaklıklarda tutması gerekli. Kasanızın, fanların, soğutucunuzun bakımını ve temizliğini yapmanız ilk adım olmalı sonrasında sorun devam ederse ona göre bakarsınız.
Bakımdan önce kernel Power hatası alıyordum pek zorlayamadım PC'yi o yüzden hatırlamıyorum açıkcası pek ama yine de yüksek sayılırdı sıcaklıklar normalde kaç derece olması normaldir?
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
Şu an bile değişikliğe ihtiyacınız yok ama sistem sizin ve siz kullandınız. Bileşenleriniz, ihtiyaçlarını karşılayabilir. Sadece eksik olan bilgi, PSU. Isınmaya sebep olur mu? Evet. Sizin sisteminiz için geçerli midir? Bİlmiyorum. Sisteminizde sıkıntı var mı? Önceki değerlerinize bağlı.
Şu an bile değişikliğe ihtiyacınız yok ama sistem sizin ve siz kullandınız. Bileşenleriniz, ihtiyaçlarını karşılayabilir. Sadece eksik olan bilgi, PSU. Isınmaya sebep olur mu? Evet. Sizin sisteminiz için geçerli midir? Bilmiyorum. Sisteminizde sıkıntı var mı? Önceki değerlerinize bağlı.