- Makaleler
- 3
Mümkündür ama işlemci 95 W. Doğru düzgün bir hava soğutmanın yeterli olması lazım.Hocam iyi demişsiniz ama 120mm sıvı soğutmalar, çok da performanslı değil bildiğim kadarıyla.
Mümkündür ama işlemci 95 W. Doğru düzgün bir hava soğutmanın yeterli olması lazım.Hocam iyi demişsiniz ama 120mm sıvı soğutmalar, çok da performanslı değil bildiğim kadarıyla.
Soğutucunuzun işlemcinizi çok düşük sıcaklıklarda tutması gerekli. Kasanızın, fanların, soğutucunuzun bakımını ve temizliğini yapmanız ilk adım olmalı sonrasında sorun devam ederse ona göre bakarsınız.
Bakımdan önce bu sorun var mıydı?1 Hafta olmadı yeni yaptım bakımlarını.
Bakımdan önce bu sorun var mıydı?
![]()
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
100 dereceyi kaldırabilir.
Peki sizce soğutucuyu mu değiştireyim yoksa kasa içine ekstra fan mı alayım?
Şu an bile değişikliğe ihtiyacınız yok ama sistem sizin ve siz kullandınız. Bileşenleriniz, ihtiyaçlarını karşılayabilir. Sadece eksik olan bilgi, PSU. Isınmaya sebep olur mu? Evet. Sizin sisteminiz için geçerli midir? Bilmiyorum. Sisteminizde sıkıntı var mı? Önceki değerlerinize bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.