İşlemci Soğutucusu Gerekli Mi?

hazar99

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2014
Mesajlar
906
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar nerede bir sistem tavsiyesi görsem herkes hep işlemci soğutucusunu da dahil ediyor. Sizce bu işlemci soğutucu gerekli midir? Olmazsa olmaz mıdır?
 
Kesinlikle almalısın. Hyper Evo kesinlikle al. Stok fan ile bir yere varamassın. Recep baltaş bi tane videosunda işlemci soğutucusu kullanmayan oyuncuyum demesin gibi birşey diyordu. Farkı kesinlikle hissediceksin. Hatta imkanın varsa Hyper Evo' dan daha iyisini de alabilirsin. Sonuç olarak alman şart.
 
O.C yapmayacaksan ses dışında bir sorunla karşılaşmazsın. Stok fanlar %100'de çalışırken çok ses yaparlar, düşük moda getirdiğinde bu sefer ısınma problemi ile karşılaşırsın. Kulaklıktan oyun oynuyorsan ya da hoparlörün sesini çok açıyorsan sesten rahatsız olmazsın. Ya da benim gibi cadde önünde oturan biriysen ve her gün tadilat yapan komşulara sahipsen stok fanların sesi sorun olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı