İşlemci soket pinlerim yamuldu

Daha fazla  
İşlemci soketi pinlerim eğilmişti. Düzeltmeye çalıştım ama sanırım büyük hata yaptım düzeltirken. Pinleri bıçak ucuyla düzeltmeye çalıştım ve düzelttim ama PC açılmadı. Bıçağın ucuyla yaptım diye mi oldu?

Pinleri tam yerine eğememiş olabilirsiniz sanırım. Kürdan veya iğne daha iyi olacaktır. Bir de soketin resmini atarsanız gözünüzden kaçan varsa görebiliriz.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar fakat tam olarak anlamak istediğim şey bıçak soketin elektrik aksamına herhangi bir zarar vermiş midir? Verdiyse nötrleme ihtimalim var mı?
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar fakat tam olarak anlamak istediğim şey bıçak soketin elektrik aksamına herhangi bir zarar vermiş midir? Verdiyse nötrleme ihtimalim var mı?
Şuanda soketin fotoğrafını yükleyemiyorum . Ama düzgün olduğundan eminim yani elektriksel bi sorun olmuş olmalı .

Sokete darbe almadıysa ve anakartta elektrik yoksa sıkıntı olmaz pinleri kopartmamaya dikkat et. Daha uygun aletler var bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…