İşlemci tamiri yapan yerler

Syhonial

Decapat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
688
Merhaba arkadaşlar,

Yamuk ve kırık pinleri düzeltebilen Eskişehir şehrinde tanıdık güvenilir işin ehli birileri var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eskişehir'i bilmiyorum ama aynı durum başıma geldi telefona büyüteç indirip(pinleri net görmek için) tek tek rotring kalemin uc kısmıyla ve bıçak yardımıyla düzeltmiştik eğik olan kısımları, isterseniz sizde deneyebilirsiniz.
 
Eskişehir'i bilmiyorum ama aynı durum başıma geldi telefona büyüteç indirip tek tek rotring kalemin uc kısmıyla ve bıçak yardımıyla düzeltmiştik eğik olan kısımları, isterseniz sizde deneyebilirsiniz.
Hocam benim sorunum şöyle bilgisayarcıya Macun değiştirmek için gittim sonra işlemci fanla geldi bilgisayarcı düzelttiğini söyledi. Sonrasında işlemciyi taktık bilgisayar çalışmaya başladı. Ben daha sonrasında işlemci testleri yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Şimdi ramlere baktığımda 2133mhz ile çalışıyor yükseltmek istediğimde bilgisayar sürekli resetliyor. Ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden de daha iyi bir bilgisayarcı arıyorum. Kırık olursa sıkıntı ama değil mi?
 
Hocam benim sorunum şöyle bilgisayarcıya Macun değiştirmek için gittim sonra işlemci fanla geldi bilgisayarcı düzelttiğini söyledi. Sonrasında işlemciyi taktık bilgisayar çalışmaya başladı. Ben daha sonrasında işlemci testleri yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Şimdi RAM'lere baktığımda 2133MHz ile çalışıyor yükseltmek istediğimde bilgisayar sürekli resetliyor. Ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden de daha iyi bir bilgisayarcı arıyorum. Kırık olursa sıkıntı ama değil mi?

Biraz şansa bağlı kırık olduğu zaman sorunsuz da çalışabilir kesin bir şey söyleyemeyeceğim :(.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı