İşlemci ve diğer aygıtların sürücüleri çok eski

neoptolemos_

Centipat
Merhabalar,
Arkadaşlar ben mümkün olduğunca en güncel Windows sürümünü kullanmaya çalışıyorum. Recep Baltaş'ın konusundaki en güncel Windows sürümünü her format atışımda sıfırdan indirerek kurmaya ve tüm kritik güncellemeleri yapmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz günlerde tekrar format attım ve en güncel Windows versiyonunu kurdum ekran kartı Driver'ını ve BIOS'u güncelledim, güncellemeleri yaptım ve sistemimi hazır hale getirdim. Buraya kadar her şey normal fakat aygıt yöneticisine girdiğimde bazı aygıtlarımın sürücüleri 2006 yılından kalma olduğunu gördüm. Sizce bu durum performans açısından bir sıkıntı oluşturur mu? AMD'nin sitesinde bazı chipset Driver'ları gördüm, onları kurmalı mıyım, en sağlıklı Windows kurulumu nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sürücüler temel sürücüler. Hiçbir bilgisayarda bunların 2020 sürümü olduğunu göremezsin. Yeni sürücü ya hata için ya da yeni özellik için yapılır. Bu cihazları çalıştıran sürücülerin güncellemeye ihtiyacı yoktur. Yapmanız gereken tek şey Windows Update'ten gelen güncellemeleri yapmak.
R5 3550H o senede olmadığına göre yanlış gösteriyor. Kafaya takılacak bir konu yok.
O sürücü o aygıtın sürücüsü değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…