İşlemci ve Ekran Kartında Güncellik

• Konuyu başlatan Ahmett
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 650
A

Ahmett

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, bu aralar yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Gerekli bileşenleri sizlerin yardımı ile topladım. Son olarak arkadaşıma danışmak istedim. 4770K veya 4790K işlemci ile GTX 780 Ti ekran kartını almak istediğimi kendisine belirttim.

Arkadaşım bana şöyle söyledi : Sen şimdi bunları alacaksın ama yakında Directx 12 çıkacak, oyunlar artık Directx 12 desteği isteyecek ayrıca Brodwell işlemci çıkacak verdiğin para boşa gidecek dedi ve sessizce yanımda uzaklaştı.

Bende tereddütte kaldım. Acaba almalı mıyım ? Brodwell işlemcilerin çıkması ne kadar sürer. 2000 TL değerindeki ekran kartına Directx 12 desteği çıkmaz mı ? Bilen arkadaşlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Cevap yazan elleriniz dert görmesin. Şimdiden çok teşekkür ederim.

NOT: Sn. Yönetici arkadaşlar lütfen; 2 saat özenerek, yanlış yazmaktan korktuğum kelimeleri imla kılavuzundan bakarak, paragraflara ayırarak, güzel bir dil kullanarak, yardıma muhtaç olduğumuz durumlarda forumda konu açıp yardım talep ederken sadece ( -da ) ekinin arasına bir boşluk koymayı unuttum diye 2 gün ceza vermek bence hiç hoş değil. Tabi ki bende güzelim Türkçe'mizi doğru kullanma taraftarıyım ama bu kadar da sıkı yönetim olmaz. Biraz anlayışlı olsanız çok mutlu olacağız.
( Bu notu burada yazmamın sebebi: açtığım konudan dolayı ceza alıp bir daha foruma girememekten korktuğum içindir. )

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı