Yusuf1818 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 115 Çözümler 1 23 Haziran 2021 #1 İşlemci ve RAM takmazsak kasa fanları çalışır mı? Ben bilgisayar topluyorum; PSU, kasa, anakart, HDD aldim. Çalıştırınca kasa fanlarının dönmemesi normal mi? (Kasa fanı Molex kablolu.)
İşlemci ve RAM takmazsak kasa fanları çalışır mı? Ben bilgisayar topluyorum; PSU, kasa, anakart, HDD aldim. Çalıştırınca kasa fanlarının dönmemesi normal mi? (Kasa fanı Molex kablolu.)
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #2 Yusuf1818 dedi: İşlemci ve RAM takmazsak kasa fanları çalışır mı? Ben bilgisayar topluyorum; PSU, kasa, anakart, HDD aldim. Çalıştırınca kasa fanlarının dönmemesi normal mi? (Kasa fanı Molex kablolu.) Genişletmek için tıkla... PC açılmazki RAM'siz, CPUsuz.
Yusuf1818 dedi: İşlemci ve RAM takmazsak kasa fanları çalışır mı? Ben bilgisayar topluyorum; PSU, kasa, anakart, HDD aldim. Çalıştırınca kasa fanlarının dönmemesi normal mi? (Kasa fanı Molex kablolu.) Genişletmek için tıkla... PC açılmazki RAM'siz, CPUsuz.
MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 Bilgisayar açılmadığı için çalışmaması normaldir.
Yusuf1818 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 115 Çözümler 1 23 Haziran 2021 #4 FazliBasturk dedi: PC açılmazki RAM'siz, cpusuz. Genişletmek için tıkla... Tamam da kasa fani gücü anakarttan almiyor, direkt PSU'dan aliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2021
FazliBasturk dedi: PC açılmazki RAM'siz, cpusuz. Genişletmek için tıkla... Tamam da kasa fani gücü anakarttan almiyor, direkt PSU'dan aliyor.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 23 Haziran 2021 #5 Güç kaynağına güç verin ve fan kablolarını bağlayıp deneyin.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Haziran 2021 #6 PSU bağlantılı olduğu için Power tuşuna bastığın anda çalışır.
Yusuf1818 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 115 Çözümler 1 23 Haziran 2021 #7 yeeet dedi: PSU bağlantılı olduğu için Power tuşuna bastığın anda çalışır. Genişletmek için tıkla... çalışmıyor
yeeet dedi: PSU bağlantılı olduğu için Power tuşuna bastığın anda çalışır. Genişletmek için tıkla... çalışmıyor
MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #8 Yusuf1818 dedi: Tamam da kasa fani gücü anakarttan almiyor direk PSU'dan aliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açık olmadığı süre boyunca PSU da çalışmamış olur veya çok az güç tüketir o yüzden çalışmaz.
Yusuf1818 dedi: Tamam da kasa fani gücü anakarttan almiyor direk PSU'dan aliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açık olmadığı süre boyunca PSU da çalışmamış olur veya çok az güç tüketir o yüzden çalışmaz.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Haziran 2021 #9 Yusuf1818 dedi: Çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Benim RAM'im bozukken (slot boşken) çalışıyordu. Gerisini bilemeyeceğim.
Yusuf1818 dedi: Çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Benim RAM'im bozukken (slot boşken) çalışıyordu. Gerisini bilemeyeceğim.
MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #10 yeeet dedi: PSU bağlantılı olduğu için Power tuşuna bastığın anda çalışır. Genişletmek için tıkla... Güzel söylemişsinde diyelimki bilgisayarı topladı onu da bağladı senin dediğin gibi olursa bilgisayar kapansa bile fanlar dönmeye devam eder ancak PSU'dan düğmeyi kapatırsa durar.
yeeet dedi: PSU bağlantılı olduğu için Power tuşuna bastığın anda çalışır. Genişletmek için tıkla... Güzel söylemişsinde diyelimki bilgisayarı topladı onu da bağladı senin dediğin gibi olursa bilgisayar kapansa bile fanlar dönmeye devam eder ancak PSU'dan düğmeyi kapatırsa durar.