İşlemcide Sorun CPU %100

The Psycho

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2013
Mesajlar
531
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Antivirüs taraması yaparken laptop aşırı kasıyor önceden böyle olmuyordu. Bunun sebebi ne olabilir?
Bakımı yapıldı ama garantisi olmadığından kötü bir yerde yaptırdım. Sanıyorum bu berbatlık ondan kaynaklanıyor. Mouse hareket ederken kasıyor o dereceye geldi...
Önceden böyle bir sorun yoktu. Mahalle bilgisayarcısına yaptırdıktan sonra başladı bütün sorunlar...

Aşırı uğraşlarla Antivirüsü kapattım ve görev yöneticisini açtım. Masaüstü kullanımında yeni Windows 8 Kurulmuşken CPU %100 Aşırı kasıyor. Kullanamayacağınız derecede hatta sinirlenip laptop'u paramparça edeceğiniz kadar rahatsız ediyor.

Mouse'u zor hareket ettirebiliyorsunuz.

İşletim Sistemi : Windows 8 Pro 64 Bit

Kullanmış olduğum Antivirüs : Comodo Internet Security Pro 2013
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mahalle bilgisayarcısı mı yükledi Windows 8'i ? Eğer öyleyse https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html ve https://www.technopat.net/forum/windows-8/5166-adim-adim-windows-8-kurulumu.html bu konuyu takip ederek kendiniz yeni baştan kurulum yapın. Mahalle bilgisayarcısı virüslü bir aktivasyon aracı kullanmış olabilir.

Sıfırdan yüklediğinizde de Comodo kullanırken sorun devam ediyorsa başka bir Internet Security yazılımı kullanının. (Norton mesela)
 
Nedenini söyleyeyim mi ? Windows 8'in içinde zaten bir antivirüs var. MSE var. Windows Defender adında yalnız. Sen nasıl 2 antivirüs kurarsın da kasar ya, o da bu hesaba gelmiş. En baştan sıfır kurulum yapın siz.
 
Nedenini söyleyeyim mi ? Windows 8'in içinde zaten bir antivirüs var. MSE var. Windows Defender adında yalnız. Sen nasıl 2 antivirüs kurarsın da kasar ya, o da bu hesaba gelmiş. En baştan sıfır kurulum yapın siz.

Yalnız Mert şu da var. Yeni bir güvenlik programı kurulduğunda zaten Windows Defender devre dışı kalıyor. (Normal durumlarda) Comodo'dan kaynaklanan bir sıkıntı olabilir bu. Yoksa Windows 8'de biz de başka güvenlik yazılımları kullanıyoruz ve herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz.
 
Arkadaşlar durumun Comodo ile alakası yok. Windows 8'de Comodo kullanan birçok tanıdığım var ki ben de kullandım hiçbir sorun yoktu önceden. Windows 8 Orjinal ve kendim kurdum.

Comodo Windows Defender'ı devre dışı bırakıyor bununla da ilgisi yok...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı