FarukBaban
Megapat
Daha fazla
İlk önce güç seçeneklerinden işlemci güç yönetimi hepsini %100 yap daha sonra threttlostop u indir adını yanlış yazmış olabilirim kusura bakmaher neyse daha sonra thretlostoptan set multipler seçeneğinden işlemciniin Turbo frekansını getirin benim turbom 3.5GHz senin atıyorum 4GHz yse 40A getir daha sonra disable Turbo seçeneğini pasif hala getir ve oyuna girdiğinde throttlostopu kapatıp aç açtıktan sonra disable Turbo seçeneği tekrar aktif hala geldiyse pasif et ve oyununu öyle oyna
![]()
İlk açılırken bendede diyordu ben tamam diyordum program açılıyordu ama?Çok özür dileyerek virgüllere ve cümle yapısına dikkat ederek daha detaylı bir şekilde yazmanızı rica edebilir miyim acaba, anlayamadım da.
hocam indirdim programı denemek için ''CPU not supported'' dedi. AMD işelmcilerle uygun değil mi.
Var mıdır çözüm bilen?
İlk açılırken bendede diyordu ben tamam diyordum program açılıyordu ama?
Bilmiyorum ki dediğim hatayı veriyor sürekli.
Nerden indirdiniz?
Ve dosyaları masaüstüne çıkarıp bir klasör oluşturup o klasöre atıp yönetici olarak çalıştırınız.
AMD ile uyumsuz olduğunu sanmıyorum.
Başka bir siteden indirmeyi denermisiniz acaba? çok merak ettim sebebi neKendi sitesinden indirdim. Klasöre çıkarıp yönetici yaptım ama hala aynı sıkıntı.
Gezginler sitesinden indirmiştim ben sizde ordan indirin biBaşka bir siteden indirmeyi denermisiniz acaba? çok merak ettim sebebi ne
Başka bir siteden indirmeyi denermisiniz acaba? çok merak ettim sebebi ne
Gezginler sitesinden indirmiştim ben sizde ordan indirin bi
Tam olarak nediyor resim vb şey atabilirmisiniz ekran görüntüsü felan ve arka plandaki uygulamaları kapatın antivirüs programını vb şeyleriNe yazık ki aynı sıkıntı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.