Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 2 Mayıs 2023 #1 Merhaba i3 10100F işlemcimin arkasında kahverengi bir leke var termal macun vs. olabilir mi zararlı mı? @Mithat Berhan. Dosya Ekleri IMG_20230502_193812.jpg 202,4 KB · Görüntüleme: 98 IMG_20230502_193758.jpg 249,5 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba i3 10100F işlemcimin arkasında kahverengi bir leke var termal macun vs. olabilir mi zararlı mı? @Mithat Berhan.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.312 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Mayıs 2023 #2 Lekeden ziyade oradaki iletken ve iletken olmayan kısım soyulmuş gibi.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 2 Mayıs 2023 #3 Sıfır mı işlemci ikinci el mi? Kontak plakası soyulmuş gibi duruyor. Soketteki pinler ile nasıl temas ettiğine göre bir problem olmayabilir.
Sıfır mı işlemci ikinci el mi? Kontak plakası soyulmuş gibi duruyor. Soketteki pinler ile nasıl temas ettiğine göre bir problem olmayabilir.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 2 Mayıs 2023 #4 Birhibile dedi: Sıfır mı işlemci ikinci el mi? Kontak plakası soyulmuş gibi duruyor. Soketteki pinler ile nasıl temas ettiğine göre bir problem olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kendi işlemcim 6ay önce sıfır aldım. Mithat Berhan dedi: Lekeden ziyade oradaki iletken ve iletken olmayan kısım soyulmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Bir zararı var mıdır hocam?
Birhibile dedi: Sıfır mı işlemci ikinci el mi? Kontak plakası soyulmuş gibi duruyor. Soketteki pinler ile nasıl temas ettiğine göre bir problem olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kendi işlemcim 6ay önce sıfır aldım. Mithat Berhan dedi: Lekeden ziyade oradaki iletken ve iletken olmayan kısım soyulmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Bir zararı var mıdır hocam?
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 2 Mayıs 2023 #5 Bnalsveee eisaemyck dedi: Kendi işlemcim 6ay önce sıfır aldım. Bir zararı var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... Kullandın mı yoksa kutusundan ilk defa mı çıkartıyorsun?
Bnalsveee eisaemyck dedi: Kendi işlemcim 6ay önce sıfır aldım. Bir zararı var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... Kullandın mı yoksa kutusundan ilk defa mı çıkartıyorsun?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 2 Mayıs 2023 #6 Birhibile dedi: Kullandın mı yoksa kutusundan ilk defa mı çıkartıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet 6 ay civarı kullandım bir gün sökerken anakart pinlerini yamulttum üstüne bir de bu oldu.
Birhibile dedi: Kullandın mı yoksa kutusundan ilk defa mı çıkartıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet 6 ay civarı kullandım bir gün sökerken anakart pinlerini yamulttum üstüne bir de bu oldu.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 2 Mayıs 2023 #7 Bnalsveee eisaemyck dedi: Evet 6 ay civarı kullandım bir gün sökerken anakart pinlerini yamulttum üstüne bir de bu oldu. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
Bnalsveee eisaemyck dedi: Evet 6 ay civarı kullandım bir gün sökerken anakart pinlerini yamulttum üstüne bir de bu oldu. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.