İşlemcinin kullanılmış olduğu nasıl anlaşılır?

xzicdr

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, internette bir mağazadan kutusuz olarak 14700KF işlemci aldım. Üzerinde fotoğraftaki gibi lekeler var bu normal midir? Aynı zamanda kuzenime de kutulu olarak başka bir mağazadan aynı işlemciyi aldık onda böyle bir şey yok. Bilgilendirirseniz sevinirim.

IMG_3319.jpeg
IMG_3321.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, internette bir mağazadan kutusuz olarak 14700KF işlemci aldım. Üzerinde fotoğraftaki gibi lekeler var bu normal midir? Aynı zamanda kuzenime de kutulu olarak başka bir mağazadan aynı işlemciyi aldık onda böyle bir şey yok. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2426207Eki Görüntüle 2426208

AIDA64 gibi uygulamalarla işlemcinin testini yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Biraz araştırın o uygulamayı.

Sanki daha önce termal macun sürülmüş de silinmiş gibi bir hissiyat yarattı bende, henüz sistemin tüm parçaları gelmedi o yüzden kontrol edemeyeceğim 2-3 gün boyunca.

Eki Görüntüle 2426207Eki Görüntüle 2426208

Tray aldığım işlemcilerin büyük çoğunluğu böyle geliyor. Tepsiden plastik kaplamaya koyarken ellerine direk alıp atıyorlar. Son aldığım işlemci yüzük kutusunda geldi. Yine senin aldığın yer insaflıymış da işlemci plastik tepsisine koyup göndermiş.

Magic teknoloji diye bir mağazadan satın aldım. Hiç garanti durumunu sorgulamadım, zaten birebir kendilerinden almadım idefix aracılığı ile aldım.

İşlemcinin üstünde seri numarası yazıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı