İşlemcinin Sürekli 1.2 GHz Hızında Çalışması

Ben İntel Pentium E5200 2.50 GHz işlemcisine sahibim, anakartım ise MSI MS-7255 P4M900M2-L ve ben oyun içinde takılmalar olduğu için MSI Afterburner programı ile baktım. İşlemci hızının sabit 1.2 GHz olduğunu gördüm. Anakartın sitesinde işlemci desteklemiyor diyor ama sistemi yıllardır kullaniyorum. Konu hakkında bilgili birisi yardım edebilir mi lütfen? Telefonda olduğum için fotoğraf atamıyorum. Bu arada işlemci ısı sorunu yaşamıyor, 44 derece seviyelerinde.
@Mert yardım edecek yok mu?
@Mert @Mert yardım edebilecek yok mu?

Son düzenleme:
buyurun bunlar fotoğraflar. Sistem özellikleri bölümünde 2.69ghz yazıyor birazcık hız aşırtma yapmıştım fakat diğer bölümlerde 1291mhz yazıyor.
Hala cevap bekliyorum @FairyTale.

Dosya Ekleri

• add.PNG
    add.PNG
    9,4 KB · Görüntüleme: 102
  • csgo 2018-09-02 15-44-51-44.jpg
    csgo 2018-09-02 15-44-51-44.jpg
    127 KB · Görüntüleme: 108
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15 KB · Görüntüleme: 112
  • f.PNG
    f.PNG
    49,3 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
Hız aşırtma sonucu sanırım bir buga girmiş sistem çarpan oranı düşmüş bios pilini çıkarıp 10 dakika sonra tekrar takın olmazsa işlemciyi söküp söketini güzelce elinizi değmeden hava tutun. İşlemciyi ise silgi ile zarar vermeden pinlerini bir temizleyip takın. Aynı işlemi alakası yok ama ramler için de yapabilirsiniz.

O zaman en güncel biosu tekrar yükleyin bir deneyin onun dışında aklıma bir şey gelmiyor. İşlemci destekleniyor orası kesin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı