Videoya bakmadan önce diyeceğim işlemci yansa bilgisayar çalışmaz. Videonun boyutu biraz fazla hocam izlenmiyor. Hocam videoyu izledim, işlemcide bir problem yok gibi. Takıp dener misiniz? En doğrusunu o belirler.
ama alttaki silikonumsu kısımların olmaması lazım, bilgisayarı fayans ustası falan toplamadı herhalde. Alttaki kararlamalardan tam anlaşılmaz, altın kaplama orası, PCB siyahlaşması yok.
E bize ne yaptığını da anlat bi'madem, yani taktın ve çalışmıyorsa şu an. Çalışıyorsa ok ama o silikonumsu akışı hiç görmedim en azından işlemci üstündeki fantezilerim o raddeye gelmedi.
Videoya bakmadan önce diyeceğim işlemci yansa bilgisayar çalışmaz. Videonun boyutu biraz fazla hocam izlenmiyor. Hocam videoyu izledim, işlemcide bir problem yok gibi. Takıp dener misiniz? En doğrusunu o belirler.
Hocam bilemedim. Yanmamıştır o. Benim bahsettiğim devrelerin yanması vesaire arkası karardıysa başka bir şeydir. Dediğim gibi bir takıp denemeniz gerekli.
Görüntüde bir şey yok alkollü mendil veya ıslak mendil sonrasında selpak ile silip pinlere daha ellemeden takın, o alttaki kapasitörlerin üzerini silikon ile yalıtmışlar sıvı soğutucu akmasına bir önlem için olabilir termal macun değil.