aytnx07 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 İşlemciyi anakart ile beraber garantiye gönderdim. Unutmuşum sökmeyi. MSI anakartım, serverpinte gitti bir sıkıntı cıkar mı?
İşlemciyi anakart ile beraber garantiye gönderdim. Unutmuşum sökmeyi. MSI anakartım, serverpinte gitti bir sıkıntı cıkar mı?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.100 Çözümler 82 Yer Başkent 13 Mayıs 2025 #2 Sıkıntı olmaz.
aytnx07 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #3 AceTeq dedi: Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam içim rahatladı.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.931 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #4 aytnx07 dedi: İşlemciyi anakart ile beraber garantiye gönderdim. Unutmuşum sökmeyi. MSI anakartım, serverpinte gitti bir sıkıntı cıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, olmaz. Aksine iyi yapmışsınız belki sorun işlemci veya işlemci bağlantı kısmında olabilir
aytnx07 dedi: İşlemciyi anakart ile beraber garantiye gönderdim. Unutmuşum sökmeyi. MSI anakartım, serverpinte gitti bir sıkıntı cıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, olmaz. Aksine iyi yapmışsınız belki sorun işlemci veya işlemci bağlantı kısmında olabilir
aytnx07 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #5 Iwatani Naofumi dedi: Yok hocam, olmaz. Aksine iyi yapmışsınız belki sorun işlemci veya işlemci bağlantı kısmında olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart zaten CPU şu yaktı durduk yere ondan gönderdim ama işlemci sökme unutmuşum sonradan aklıma geldi . Sadece şunu takip linki ve kodu gibi bir şey gelmedi ne zaman varır ne zaman gelir o sıkıntı sanırım şuanlık.
Iwatani Naofumi dedi: Yok hocam, olmaz. Aksine iyi yapmışsınız belki sorun işlemci veya işlemci bağlantı kısmında olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart zaten CPU şu yaktı durduk yere ondan gönderdim ama işlemci sökme unutmuşum sonradan aklıma geldi . Sadece şunu takip linki ve kodu gibi bir şey gelmedi ne zaman varır ne zaman gelir o sıkıntı sanırım şuanlık.