HaveNotName
Femtopat
Merhaba, ışletim sistemi yapmak ıstiyordum. Yaptim da ama nasil dağıtacağımı ve satacağımı bilmiyorum. Bir soyleseniz teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
UbuntuNe tabanlı ?
Bildiğim kadarıyla satamazsınız ama önceliğiniz dağıtım için bir site açmak olmalı diye düşünüyorum.Ubuntu
Peki Nasil Dagticam Veya Saticam Bi Yardim Etseniz
Bildiğim kadarıyla satamazsınız ama önceliğiniz dağıtım için bir site açmak olmalı diye düşünüyorum.
Satarsın ama kimse binlerce ücretsiz linux dağıtımı varken senin ücretli olanını almaz eğer tanıtacaksan linux topluluklarında falan benim dağıtımım var diye gezinin illaha ki birinin dikkatini çekecektir ve mümkünse dağıtımınızı bana verebilir misiniz?Nasil satamam? Peki tanilmiyacak hâle getirsem? Ama kim tanıyacak ki web sitesi kursam?
Bende Zaten Ücretsiz Vereceğim Ilk Başta Sonra Belki 1-1,50tl Yapabilirim fiyatını Yoksa Ücretsiz Alirlarsa Sistem Eklentileri Olacak Onlari AlabilirlerSatarsın ama kimse binlerce ücretsiz linux dağıtımı varken senin ücretli olanını almaz eğer tanıtacaksan linux topluluklarında falan benim dağıtımım var diye gezinin illaha ki birinin dikkatini çekecektir ve mümkünse dağıtımınızı bana verebilir misiniz?
Yani iso dosyasını.
Verirseniz öneri yapmada daha yardımcı olabilirim.Bende Zaten Ücretsiz Vereceğim Ilk Başta Sonra Belki 1-1,50tl Yapabilirim fiyatını Yoksa Ücretsiz Alirlarsa Sistem Eklentileri Olacak Onlari Alabilirler
Bide Tabiki Verebilirim Hiç Sıkıntı Değil Ama Sadece 1-2 Şey Kaldi Tam Olarak Bitmesine o zaman Verebilirim.