İşletim sistemi önerisi

Çoğu program Windows için yapılıyor. Ayrıca Windows'a kötü diyen varsa gitsin linux veya Mac OS kullansın. Bakalım nasıl olacak?
Niye bu kadar sinirlendin. Windows'a kötü demedi. Sadece farklı işletim sistemleri aramakta.

Arkadaşlar bu Windows bildiğiniz üzere kullandıkça bilgisayarı kastıran bir işletim sistemi. Malum ben oyun, Discord vs. kullanıyorum. Onları açabileceğim Windows dışında başka işletim sistemi var mı?
Linux'a bak derim ama Windows 10 gayet stabil bence. Denemekten zevk alan ve sinir hastası değilsen Hackintosh'da kurabilirsin.
-Linux Mint(Debian)
-Ubuntu(yeni başlayanlar için ideal)
-Arch(Linux'un ileri seviyesi)
-Elemantary OS(Debian)

Windows'a kötü diyorum ve en yakın zamanda cihazı alınca Linux kullanacağım, deneyimlerimi aktarmak isterim. Düşük bir sisteminiz varsa Windows kurmaya zorlamamalısınız. Ancak iyi bir sisteminiz varsa tabii ki Windows gayet iyidir.
Windows'a kötü diyorum diyorsun ve sonda sağlam pc varsa Windows gayet güzel diyorsun. Çelişkili.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı