- Makaleler
- 49
İstediğim şeyleri Windows karşılıyor. Birazda olsa tecrübem var.İşlemcinizi GNU/Linux, Mac OS ve Windows ile teste tabi tutmanızı öneririm. Farkı göreceksiniz.
İstediğim şeyleri Windows karşılıyor. Birazda olsa tecrübem var.İşlemcinizi GNU/Linux, Mac OS ve Windows ile teste tabi tutmanızı öneririm. Farkı göreceksiniz.
4 GB RAM, HDD bulunan bir bilgisayara zevk için Windows 10 kurarsanız pek iyi olmaz.İyi sistemle alakası yok. Bu zevk meselesi.
Pardus Debian tabanlı ve milli değil. Açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olduğu için bunu kullanmışlar. %100 yerli değil.Pardus yerli ve milli olun lütfen.
Çoğu program Windows için yapılıyor. Ayrıca Windows'a kötü diyen varsa gitsin Linux veya macOS kullansın. Bakalım nasıl olacak?
Gayet normal, Windows kafadan 1 GB yiyor zaten. Artık daha güçlü sistemler toplamanız lazım en azından 8 GB RAM gerekli artık.4 GB RAM, HDD bulunan bir bilgisayara zevk için Windows 10 kurarsanız pek iyi olmaz.
Debian tabanli olmasi onu milli olmaktan cikarmaz. Sifirdan taban yazmak hem zahmetli bir is hem de uygulama destegi acisindan yetersiz.Pardus Debian tabanlı ve milli değil. Açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olduğu için bunu kullanmışlar. %100 yerli değil.
Pardus Debian tabanlı ve milli değil. Açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olduğu için bunu kullanmışlar. %100 yerli değil.
Linux Discord desteği var steam var ve bir çok oyunu açıyor.Arkadaşlar bu Windows bildiğiniz üzere kullandıkça bilgisayarı kastıran bir işletim sistemi. Malum ben oyun, Discord vs. kullanıyorum. Onları açabileceğim Windows dışında başka işletim sistemi var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.