g0khan yıldırım Kilopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 227 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Ekim 2022 #1 İçinde Windows 10 yüklü HDD'yi sıfırlayıp masaüstü bilgisayarımın 3. diski yaparak sadece yedekleme olarak kullanmak istiyorum. Nasıl Windows 10'u kaldırabilirim?
İçinde Windows 10 yüklü HDD'yi sıfırlayıp masaüstü bilgisayarımın 3. diski yaparak sadece yedekleme olarak kullanmak istiyorum. Nasıl Windows 10'u kaldırabilirim?
Çözüm O O ORGANIZE 18 Ekim 2022 Kod:Panoya kopyala CMD > diskpart > list disk > select disk (HDD'nin numarası) > clean > create Partition primary > select Partition 1 > active > assign. Sorununuz çözüldü mü?
Kod:Panoya kopyala CMD > diskpart > list disk > select disk (HDD'nin numarası) > clean > create Partition primary > select Partition 1 > active > assign. Sorununuz çözüldü mü?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #2 Windows simgesine sağ tıkla. Disk yönetimi. Oradan silinecek diski seç. Bicimlendir de. Artı 0 Eksi
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.934 Çözümler 43 18 Ekim 2022 #3 Sağ tıklayıp biçimlendir yap. Artı 0 Eksi
KS KS g0khan yıldırım Kilopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 227 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Ekim 2022 #4 ChaosBoost dedi: Windows simgesine sağ tıkla. Disk yönetimi. Oradan silinecek diski seç. Bicimlendir de. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmuyor. ORGANIZE dedi: Sağ tıklayıp biçimlendir yap. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Artı 0 Eksi
ChaosBoost dedi: Windows simgesine sağ tıkla. Disk yönetimi. Oradan silinecek diski seç. Bicimlendir de. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmuyor. ORGANIZE dedi: Sağ tıklayıp biçimlendir yap. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.934 Çözümler 43 18 Ekim 2022 #5 Kod:Panoya kopyala CMD > diskpart > list disk > select disk (HDD'nin numarası) > clean > create Partition primary > select Partition 1 > active > assign. Sorununuz çözüldü mü? Son düzenleme: 18 Ekim 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
Kod:Panoya kopyala CMD > diskpart > list disk > select disk (HDD'nin numarası) > clean > create Partition primary > select Partition 1 > active > assign. Sorununuz çözüldü mü?
KS KS g0khan yıldırım Kilopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 227 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Ekim 2022 #6 ORGANIZE dedi: Kod:Panoya kopyala CMD > diskpart > list disk > select disk (HDD'nin numarası) > clean > create Partition primary > select Partition 1 > active > assign. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Artı 0 Eksi
ORGANIZE dedi: Kod:Panoya kopyala CMD > diskpart > list disk > select disk (HDD'nin numarası) > clean > create Partition primary > select Partition 1 > active > assign. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Çözüldü.