saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 40 24 Şubat 2022 #1 Windows 7 kullanıyorum. Düzenlenmiş Windows gibi bende sistemimi düzenlemek istiyorum. İhtiyacım olmayan şeyleri; örneğin Bluetooth gibi. Nasıl yapabilirim? Program vs ile mi yapılıyor? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.
Windows 7 kullanıyorum. Düzenlenmiş Windows gibi bende sistemimi düzenlemek istiyorum. İhtiyacım olmayan şeyleri; örneğin Bluetooth gibi. Nasıl yapabilirim? Program vs ile mi yapılıyor? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.
realpinkman Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 480 Çözümler 5 24 Şubat 2022 #2 PowerShell ile kaldırabilirsiniz araştırın.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 24 Şubat 2022 #3 O zaman komple Windows'u kaldırman gerekli de konumuz bu değil. nLite ile kendi keyfine göre ISO dosyası düzenleyip onu kullanabilirsin. Nasıl kullanılacağına dair internette bolca kaynak bulunmakta.
O zaman komple Windows'u kaldırman gerekli de konumuz bu değil. nLite ile kendi keyfine göre ISO dosyası düzenleyip onu kullanabilirsin. Nasıl kullanılacağına dair internette bolca kaynak bulunmakta.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 40 24 Şubat 2022 #4 eth dedi: O zaman komple Windows'u kaldırman gerekli de konumuz bu değil. nLite ile kendi keyfine göre ISO dosyası düzenleyip onu kullanabilirsin. Nasıl kullanılacağına dair internette bolca kaynak bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
eth dedi: O zaman komple Windows'u kaldırman gerekli de konumuz bu değil. nLite ile kendi keyfine göre ISO dosyası düzenleyip onu kullanabilirsin. Nasıl kullanılacağına dair internette bolca kaynak bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.