İşletim sistemlerini yazdırmak için Rufus gibi programlara neden muhtacız?

leeEVERETT

Hectopat
Makaleler
1
Şimdi koskoca şirket Microsoft yeni bir Windows çıkarıyor diyelim. Bunun dosyasını direkt kopyala yapıştır yapıp flash'a atıp niye kullanamıyoruz? İşletim sistemleri çıktığından beri Rufus gibi yazdırma programlarına muhtaç mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi koskoca şirket Microsoft yeni bir Windows çıkarıyor diyelim. Bunun dosyasını direkt kopyala yapıştır yapıp flash'a atıp niye kullanamıyoruz? İşletim sistemleri çıktığından beri Rufus gibi yazdırma programlarına muhtaç mı?
Bu sorunun cevabını anlamak için UEFI vs. nasıl çalışıyor anlamak lazım.

Rufus dosyaları kopyalamakla kalmayıp bilgisayarın boot edebileceği bir disk oluşturuyor USB'den. Eğer Rufus ile formatladıktan sonra bölümlere bakarsan yeni bölümler oluştuğunu göreceksin. Bunu manuel yapmaktan çok daha kolay Rufus kullanmak.

Şimdi koskoca şirket Microsoft yeni bir Windows çıkarıyor diyelim. Bunun dosyasını direkt kopyala yapıştır yapıp Flash'a atıp niye kullanamıyoruz? İşletim sistemleri çıktığından beri Rufus gibi yazdırma programlarına muhtaç mı?

Çok uzun sürer ve hackerler bu Windows dosyasına istediğini gömebilirdi ISO bir nevi Windows'a koruma sağlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı