İsmailağa Cemaati müridinin 6 yaşındaki kızla evlenip cinsel istismarda bulunduğu tespit edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam çocuk 12 değil 6 yaşında. Yukarıda da anlattım zaten. Adam pedofili sapığın teki başka açıklaması yok bunun.
Diyelim ki o adam pedofili ve hasta ruhlu. Bu gizli kapaklı yapılan bir iş değil ki. O kadar insan var çevrelerinde bir kişi bile "durun kardeşim ne yapıyorsunuz" diyemiyor mu? Diyemiyor işte. Şimdi niye dine yıktığımı anlıyor musunuz?
 
"Camide içki içildi" yalanını yıllardır bağıra çağıra dile getirenler, emeklinin promosyonu için bile fetva uyduranlar bu pedofili sapıklar için ağzını açamıyor.
Ne korkuymuş arkadaş?...
Yobaz yobazlığını yapar, hukuk devleti ise hukukun gereğini yapar. 18 yaşın altındaki herkes çocuktur. Burada ise anasınıfı çağındaki çocuk cinsel istismara uğruyor. Devlet seyrediyor.
Diyarbakır'daki tecavüzcü ise "çocuk gülümsüyordu, rızası vardı" denilerek serbest bırakılıyor. Eskaza devlete hesap sorması için gelen facialara da göz yumuluyor.
 
Ne daha iyi hocam anlamadım?
Arkadaşla Redditte rastlaşmıştık orada technopat' ın çoğunun inançsız olduğunu söyledim oda aksini söylemişti. Şimdi burada da denk geldik.
Gördüğü kadarıyla benim haklı olduğumu ve durumun böyle olmasının daha iyi olduğunu söylüyor.
 
İsmailağa cemaati seçimlerde kimi destekliyor, devletin içinde nasıl bir yapılanması var araştırın, aynı zihniyetleri göreceksiniz. Hepsi birbirinin aynısı bunların. Talibanla eşdeğer. Bunların benim gözümde mikrop kadar değeri yok.
 
//Burada bütün cemaat yapılanması hedef alınmamıştır tek kişinin suçundan bahsedilmektedir.
İsmailağa cemaati'ne bağlı hiranur vakfı'nın kurucusu ziya gümüşel'in 6 yaşındaki kızını imam nikahıyla evlendirdiği, çocuğun yıllarca istismara maruz kaldığı, dosyanın ise kapatıldığı öğrenildi.
İsmailağa cemaati'ne bağlı hiranur vakfının kurucusu Yusuf ziya gümüşel'in kızı h. K. G. Babasının kendisini 6 yaşındayken imam nikahıyla evlendirdiğini, çocukluğu boyunca her gün cinsel istismara uğradığını anlatarak şikâyetçi oldu. 6 yaşındayken 29 yaşındaki bir müritle imam nikahı kıyılan h. K. G isimli şahıs ifadesinde cinsel istismarın kendisine bir oyun gibi gösterildiğini anlatıyor. 2012 yılında ise h. K. G.'nin cinsel istismarına yönelik soruşturmayı gizli ellerin örttüğü anlaşılıyor.

Tanımayan varsa cemaat liderleri mahmut ustaosmanoğlu aylar önce vefat etmişti.

Ayrıca imza toplayıp çoğu konseri iptal ettiren grup ismailağa cemaatidir.


Haberi okudum, bunlar kendine Müslüman diyorlar. Haşa bunlara bakarak şunu demek istiyorum bir gayrimüslim bunlardan daha Müslüman en azından bu şekilde bir olayla karşılaşmayız. Uzaktan bakınca hepsi İslam konusunda okumuş etmiş adam dersin ama alakası yok. Ne kadar pislik ne kadar haysiyet yoksunu akıl yoksunu insanlar var, cidden bunları destekleyip anlam vermek mümkün değil özellikle destek verenleri anlamak hiç mümkün değil. Allah hepsine akıl fikir versin ne diyeyim. Atamın yolunu gözlüyorum.
 
Bu cemaatler hep sapık galiba.
Cemaat çok genel bir kavram. Örneğin 5 vakit aynı camiide namaza gidenler de o camii cemaati diye sayılır. O yüzden biraz daha kelimeleri seçin. Bunlar din tüccarı.
 
Cemaat çok genel bir kavram. Örneğin 5 vakit aynı camiide namaza gidenler de o camii cemaati diye sayılır. O yüzden biraz daha kelimeleri seçin. Bunlar din tüccarı.
Sen de, herkes de cemaat kavramıyla ne demek istediğimizi anlıyoruz. Lafı çarpıtmanın anlamı yok. İşime gelmiyor diye yazabilirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı