*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2018 #31 Adım keşke Ali olsaydı sınavlarda kodlama kağıdında isim bölümünü daha hızlı yazardım
Maybach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 2.092 Makaleler 2 Çözümler 3 27 Temmuz 2018 #32 *ooofff uffff* dedi: Adım keşke Ali olsaydı sınavlarda kodlama kağıdında isim bölümünü daha hızlı yazardım Genişletmek için tıkla... İsmim Ali de, soyadım ve 2. adım ile birlikte sığmıyorlar
*ooofff uffff* dedi: Adım keşke Ali olsaydı sınavlarda kodlama kağıdında isim bölümünü daha hızlı yazardım Genişletmek için tıkla... İsmim Ali de, soyadım ve 2. adım ile birlikte sığmıyorlar
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 27 Temmuz 2018 #33 Furkan. Memmunum sanırım. Bi rahatsızlık duymuyorum. Sadece mesela Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni hızlı okurken "hukuk" kelimesinin o huğuğa dönüşmesi gibi olamıyor arada. Fuğhkan falan.
Furkan. Memmunum sanırım. Bi rahatsızlık duymuyorum. Sadece mesela Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni hızlı okurken "hukuk" kelimesinin o huğuğa dönüşmesi gibi olamıyor arada. Fuğhkan falan.
Millerogness Kilopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 834 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Sektörü 27 Temmuz 2018 #34 "Ali Rıza Şahin" Yıllarca problem oldu benim için; Simetri hastasıyım çoğu font da gözüme batıyor Kurumsal firmalarda ve kamu kuruluşlarında çalışıyorum kaşe kısaltmasında "A.Rıza" oluyor Arıza durumunu çok öncesi lisede fark eden arkadaşlarım vardı 3-4 harfli kısa isimleri sevmiyorum Derin bir manası da yok, basit şeyler Hiç görmediğim büyük dedemin ismi olduğu için konulmuş Geçen günler de bir soruyla karşılaşana kadar hep sorun arz etmişti benim için, soru şuydu "oğlun olursa adını ne koyacaksın?" -Mustafa Kemal, dedim. Aaa çok güzel tıpkı Atatürk'ün babasıyla olan isim uyumu gibi tepkisi aldıktan sonra sempatik gelmeye başladı açıkçası, sorun etmiyorum şu anda. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2018
"Ali Rıza Şahin" Yıllarca problem oldu benim için; Simetri hastasıyım çoğu font da gözüme batıyor Kurumsal firmalarda ve kamu kuruluşlarında çalışıyorum kaşe kısaltmasında "A.Rıza" oluyor Arıza durumunu çok öncesi lisede fark eden arkadaşlarım vardı 3-4 harfli kısa isimleri sevmiyorum Derin bir manası da yok, basit şeyler Hiç görmediğim büyük dedemin ismi olduğu için konulmuş Geçen günler de bir soruyla karşılaşana kadar hep sorun arz etmişti benim için, soru şuydu "oğlun olursa adını ne koyacaksın?" -Mustafa Kemal, dedim. Aaa çok güzel tıpkı Atatürk'ün babasıyla olan isim uyumu gibi tepkisi aldıktan sonra sempatik gelmeye başladı açıkçası, sorun etmiyorum şu anda.
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.737 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 27 Temmuz 2018 #35 Ozan ismim. Evet memnunum. Son düzenleme: 27 Temmuz 2018
1 188245 Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 163 Çözümler 2 27 Temmuz 2018 #36 Bi arada herkes yorum yapmıș ancak kimse bu yorumunda isminden bahsetmemiș. Levent, anlam olarak da kelime yapısı olarak da gayet hoș.
Bi arada herkes yorum yapmıș ancak kimse bu yorumunda isminden bahsetmemiș. Levent, anlam olarak da kelime yapısı olarak da gayet hoș.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 27 Temmuz 2018 #37 @16986 ahaha benzeri bende de var. Soyadım Takak. İnsanlar anlamıyor ilk dediğimde
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Temmuz 2018 #38 Ben de seviyorum ismimi. 2. ismim daha guzel ve soyadim ile super uyumlu Degistirmek isteseydim Batikan veya Dogukan da olabilirdi. Ismim Utku bu arada. Son düzenleme: 27 Temmuz 2018
Ben de seviyorum ismimi. 2. ismim daha guzel ve soyadim ile super uyumlu Degistirmek isteseydim Batikan veya Dogukan da olabilirdi. Ismim Utku bu arada.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 27 Temmuz 2018 #39 Jira dedi: Ben de seviyorum ismimi. 2. ismim daha guzel ve soyadim ile super uyumlu Genişletmek için tıkla... Diğer adın ve soyadın nedir acaba
Jira dedi: Ben de seviyorum ismimi. 2. ismim daha guzel ve soyadim ile super uyumlu Genişletmek için tıkla... Diğer adın ve soyadın nedir acaba
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Temmuz 2018 #40 rtakak dedi: Diğer adın ve soyadın nedir acaba Genişletmek için tıkla... Utku Can Ozcan. Soyadım da Can olduğu için fazla kullanmıyorum, hatta hic kullanmiyorum
rtakak dedi: Diğer adın ve soyadın nedir acaba Genişletmek için tıkla... Utku Can Ozcan. Soyadım da Can olduğu için fazla kullanmıyorum, hatta hic kullanmiyorum