İsminizden memnun musunuz?

Adımdan, kusurlarımdan, yaşımdan, yaşantımdan memnunum. Bu tarz şeyleri kafaya fazla takmayacaksın. Haydar, Yaprak vb. ismi olanlar takabilirler.

@311179 konuyu hortlatmışsın .
İsmimden memnunum, bence soyadınız Kerim isminiz Fenasi olmadığı sürece memnun olmalısınız.
Kurallar kısmında 20. maddede aynen eski konulara gereksiz mesajlar atarak tekrar gün yüzüne çıkarmak ceza nedenidir. yazıyor. Gereksiz bir mesaj yazmadım sorunun cevabını yazdım. Aynı konunun daha güncel halini paylaşabilirdim. Ama bu yasaktır 16. madde açtığınız konuları takip edin. Aynı soruları sürekli yeni konu açarak tekrar sormayın. Belli ki kuralları okumamışsınız.

Hocam böyle konuları kafanıza çok takıyorsunuz. Ben size kötü bir şey yaptınız demedim ki o kadar kurallara bakmışsınız.

Hocam böyle konuları kafanıza çok takıyorsunuz. Ben size kötü bir şey yaptınız demedim ki o kadar kurallara bakmışsınız.
Hortlattım mı diye baktım çünkü bir daha yapmamak için ama öyle bir durum yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…