ISO buff hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bende tekrar nerf yiyebilir, karakter çok op oldu sanki? Kalkanın süresi kısaltılabilir veya kalkan sadece 125 hasara karşı koruyabilir vs.
Oynamayi bilen icin iyi. Kalkanin koruma miktarini degistirirlerse anlami kalmaz. Sure kisaltilabilir yahut 2 killde bir yenilenmesini kaldirabilirler.

Bence yetenekleri genel olarak işlevsel değil. C yeteneği yine de takıma yarayacak bir yetenekle değiştirilse güzel çar olabilir. Bence şu anda düellocu olarak farklı tercihler var. Ama arkadaşa da katılıyorum, Iso iyi oynanırsa diğer düelloculara göre daha iyi iş yapabilir.

Kalkan da double tap olmasın adam sınırsız kalkanla geziyor.

En fazla 2 sefer kalkan olmalı veya her vuruşta kalkan değil de, 2 vuruşta 1 kalkan gibi. Çok op, nerf gelebilir diye düşünüyorum.

Bence yetenekleri genel olarak işlevsel değil. C yeteneği yine de takıma yarayacak bir yetenekle değiştirilse güzel çar olabilir. Bence şu anda düellocu olarak farklı tercihler var. Ama arkadaşa da katılıyorum, Iso iyi oynanırsa diğer düelloculara göre daha iyi iş yapabilir.
Second entry olarak kullanılabilir, misal önden ISO op kullanılan site girmeye çalışır, tradei alınır (ki sadece kalkanı gidecek).

Oynamayi bilen icin iyi. Kalkanin koruma miktarini degistirirlerse anlami kalmaz. Sure kisaltilabilir yahut 2 killde bir yenilenmesini kaldirabilirler.

Evet, süre kısalabilir. Ama gerçekten güçlü turnuvalarda alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı