Türkiye'de yaşayan adam kutuplarda da bir ömürü zorlanmadan geçirir.
Fırsatın varsa git, durduğun kabahat. Zamanla Avrupa ve iskandinav ülkelerini de gezersin.
Neden hocam ?Avrupada yaşanacak ülkeler ve şehirler çok kısıtlı bana göre
İzlanda,
Norveç,
Budapeşte - Macaristan,
Londra - İngiltere.
Geri kalan kısmı yaşanmaya çok da değer değil benim için.
Beni yansıtmayan kalabalık ve boş şehirler çünkü. Roma, Sevilla gibi tarihi dokusu olan güzel şehirler de var ama ben güney insanı olmadım hiçbir zaman. Kuzey insanıyım.Neden hocam ?
Avrupa'da korkulacak bir şehir yok. Sadece iyinin kötüsü yerler var. Mesela Polonya olabilir. İspanya'dan korkmak için bir sebebiniz yok.
Avrupa'da korkulacak bir şehir yok. Sadece iyinin kötüsü yerler var. Mesela Polonya olabilir. İspanya'dan korkmak için bir sebebiniz yok.
Bilgiler için teşekkürler.Bulgaristan'da iken buralarada tehlikeli mafyası çingenesi osu busu var demişlerdi. Her ülkenin tehlikeli bir durumu vs. olacaktır. Metropoller hep tehlike barındırabilir. Gideceğin ülkede hukuk işliyorsa ve asayiş gibi durumlar dikkate alınıyorsa sorun olmayacaktır. Barcelona İspanya'nın zengin bölgesi olarak geçiyor. Orada da bizim yaşadığımız olan ekonomi tarzı durumlar orada da oluyordu. Konumu gereği ve komşularıyla problemleri vs. yok. Sana uyan kriterleri karşılıyorsa gidebilirsin.
Adana'da bıçak çekenler mi dersin, çatışma mı dersin, uyuşturucu baskını mı dersin, adam öldürme mi dersin 5 yıl içinde bunların hepsini defalarca kez gördüm. Korkuyorsanız hiç gitmeyin, yaşayamazsınız. Gidin, tedbirinizi alın içinizi ferah tutun, yapabileceğiniz başka bir şey yok zaten.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.