İsrail Gazze'ye 300'ün üzerinde hava saldırısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoluk çocuğun ne suçu var, göz altına alıyorsun.
Geçmişte de çocukları öne sürmek yapılan bir şeydi, Hamas nizami savaşan bir ordu değil bir terör örgütü. Amaçları için de sivil halkın ve çocukların canı onların umurlarında değil. Çocukların değil, onların beyinlerini yıkayıp sokaklara salanların suçu var tabii ama çocukları aradan çekmek için çok fazla seçenek yok. Öldüremezsin, olduğu gibi de bırakamazsın çünkü zarar veriyorlar onlara yapılan telkinlerden dolayı. Gözaltı sırasında işkence boyutunda müdahaleler yoksa bu normal.

Bu arada 12 yıl önceki İsrail bu kadar geniş kapsamlı bir saldırıya karşı bütün orduyu o anda karşılık olarak sahaya indirirdi. Bu defa öncekilerin aksine Filistin'in kendi meşruiyetini Hamas yüzünden tamamen kaybetmesini bekliyorlar sanırım. Bu olursa katliam o zaman başlar ve hedefte olan Hamas, sivilleri kalkan olarak kullanır. Durum buna gelmez umarım.
 
Son dakika:

İsrail’in Gazze’de sivil yerleşim yerlerine saldırıları sonrası Gazze’den Tel Aviv’e yeni bir roket saldırısı başlatıldı.

Tel Aviv, önceki saldırılara göre daha uzun menzilli füzeler ile vuruluyor.
 
son dakika:

İsrail'in Gazze'de sivil yerleşim yerlerine saldırıları sonrası Gazze'den tel Aviv'e yeni bir roket saldırısı başlatıldı.

Tel aviv, önceki saldırılara göre daha uzun menzilli füzeler ile vuruluyor.

Son dakikaların kaynaklarını verirseniz iyi olur güvenilir mi?
 
Savas cocuk oyuncagi degil arkadaslar. Mavi Marmara olayinda bu serefsizler 9 vatandasimizi katletti. Gönül isterdi ki ayni sertlikle karsilik verelim, fakat bu isler böyle yürümüyor. Hicbir ülke kolay kolay savasa girmek istemez.

Israil er ya da gec belasini bulacak. Dün Adolf Hitler'in Yahudilere yaptigi zulümü, bugün Filistin halkina yapiyorlar. Her firsatta zirlayan Yahudiler kendi yedikleri pisliklerini görmezden geliyor.

Ama dedigim gibi; Günün birinde onlarin da kafasini ezecek biri cikacak elbette. Bugünün yarini da var.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı