İsrail, Gazze'yi vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yom kippur savaşında, 6 gun savaşında israilin dini Bayramı'nda israili vuranlar masum israillileri öldürenler kimdi? Araptı. Sen git topraklarını sat sat sonra adamlara saldır yok ya. İsrail haklı artık at gözlüğünü çıkarın.
At gözlüğü değil kardeşim, bence sen canavar gözlüğünü çıkar. Ben İsrail vurulurken oh iyi mi dedim? Sizi alakadar etmeyen, vahşet , hele ki insanı vahşet içeren şeyleri kim olursa olsun savunmayın. Bir gün başınıza gelir de yumurtadan çıkmış kuş gibi etrafa bakıp ah vah edersiniz. Akıllı olun. Savaş, kan nerede var ise
İsrail intikamını aliyor dostum. Senin dini Bayramı'nda etrafındaki tum devletler sana saldırsa sen ne yaparsın? Halkın durdukk yere oldurulse ne yaparsın?
Dostum güzel dostum ben ne diyorum sen ne diyorsun? Sebepleri sonuçları umrumda değil, ve bir yahudi veya İsrailli olmadığım için de hiç olmayacak. Ben sadece kan dökülmesine, insanların öldürülmesine karşıyım. Karşı da durulmalıdır. Savunmayın lütfen, Ukrayna ne ise bu da o. Kimse, Atalarının veya başkalarının suçunu, intikamını çekemez, cekmemeli. Bu, alçaklık ve hainlik göstergesidir. Sen bana vurdun, ben senin çocuğuna gibi bir şey! Konu bu değil kısaca savaşı desteklemiyor, lanet olsun diyorum.
 
@Death_9 beni açıkçası etkilemiyor. Şunu da söyleyeyim acı bir gerçek ama bu adamlar tarih boyunca bize ihanet etti bu bir. İkincisi de sesimizi çıkaramıyoruz, tamamen dışa bağımlı bir ülkeyiz. Ülke olarak sesini çıkarmak istiyorsan da tamamen dışa bağımlılıktan kurtulmak lazım. Duygusal düşünmeyi bırakın da mantıklı düşünün az.
 
Hahaha. İsrail oraya zorla girmedi. Filistinliler para ile topraklarını sattilar yahudilere. Sonra sattıkları topraklara girmeyince terör estirdiler. İsrailin dini Bayramı'nda israile saldirdilar yenildiler akillanmadilar tekrar saldirdilar. İsrail kendi halkini katleden bir devlete "yapma" mı diyecekti?
Ona kaldıysa Boraltan köprüsünde onlarca Azeriyi katlettirdik
 
@Death_9 beni açıkçası etkilemiyor. Şunu da söyleyeyim acı bir gerçek ama bu adamlar tarih boyunca bize ihanet etti bu bir. İkincisi de sesimizi çıkaramıyoruz, tamamen dışa bağımlı bir ülkeyiz. Sen ülke olarak sesini çıkarmak istiyorsan da tamamen dışa bağımlılıktan kurtulmak lazım.
Bizde Azerilere ihanet ettik Boraltan Köprüsü olayını bi' araştır istersen
 
Hahaha. İsrail oraya zorla girmedi. Filistinliler para ile topraklarını sattilar yahudilere. Sonra sattıkları topraklara girmeyince terör estirdiler. İsrail'in dini bayramı'nda İsrail'e saldirdilar yenildiler akillanmadilar tekrar saldirdilar. İsrail kendi halkini katleden bir devlete "yapma" mı diyecekti?

Türkiye topraklarını sürekli olarak araplara satıyor inşallah sonumuz böyle olmaz.
 
@Death_9 beni açıkçası etkilemiyor. Şunu da söyleyeyim acı bir gerçek ama bu adamlar tarih boyunca bize ihanet etti bu bir. İkincisi de sesimizi çıkaramıyoruz, tamamen dışa bağımlı bir ülkeyiz. Sen ülke olarak sesini çıkarmak istiyorsan da tamamen dışa bağımlılıktan kurtulmak lazım.

İhanet ettiler doğrudur. Ancak kudüsün işgal edilmesi beni ilgilendiriyor ve o suçsuz çocukların, bebeklerin ölmesi beni etkiliyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı