İsrail, Gazze'yi vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sadece vatan veya askeri eğitim için mi geçerli yarın senin karına kızına tecavüz edince mi anlayacaksınız bunların nasıl bir insan olduklarını bunlar İngiliz'lerle birlik olup osmanlıyı batıranlar siz ne anlatıyorsunuz. Koyundan post Arap'tan dost olmaz.
Dost falan olduğumuz yok zaten. Ayrıca çocukların ölümü varken onların yaşamasını istemek fazla merhamete falan girmiyor. Umarım bunu o beyninize sokabilrisiniz. Aynı şey katil israili destekleyenler için de geçerli.
 
Bu söylediklerinin belgesi bilgisi yok. Video kaydı yok.

Ama İsrail'in yaptıkları gayet açık ortada. Bombalar görünüyor ölen insanlar görünüyor... Video kayıtları görüntüler haber içerikleri belli. Ölen çocuklar ortada.

Ayrıca yanlışı yanlış ile savunma hastalığı nerden geliyor size?
Çocuk P*rnosu İzleyecek kadar aşağılıksan, kişiliğin ve sana kalmış. Aç bak gizli kaynaklar dolu.
 
Dost falan olduğumuz yok zaten. Ayrıca çocukların ölümü varken onların yaşamasını istemek fazla merhamete falan girmiyor. Umarım bunu o beyninize sokabilrisiniz. Aynı şey katil İsrail'i destekleyenler için de geçerli.
Senin dost olup olmadığın kimsenin zerre umurunda değil zaten ülkeyi parsel parsel Arap köpeklerine satanlaradır isyanım.

Konu içerisinde seviye resmen 8-10 yaş bandı. :(
Maaş alıyor musun peki akp trolü. Kaç defadır seni bu forumda görüyorum iktidar yanlısı tavırların falan.
 
18 Yaşında neyin ne olduğunu bilen birisiyim dostum, inek gözlüğünü çıkarmanı öneririm. 'Kanıtçı' seni :)
 
  • Beğen
İfadeler: Zue
Olsam ne fark ediyor? Kendi düşüncemi ve benliğimi ifade etmemi engelleyecek bir şey midir sence 15-16 yaşında olmak? Bugün 30 yaşında olabilirsin ama zeka yaşından fazla emin olma.
 
Olsam ne fark ediyor? Kendi düşüncemi ve benliğimi ifade etmemi engelleyecek bir şey midir sence 15-16 yaşında olmak? Bugün 30 yaşında olabilirsin ama zeka yaşından fazla emin olma.

Çok şey fark ediyor. Bazı şeyleri anlayamıyorsun işte o yüzden. Çok çocuksu bakıyorsun olaylara.

Orada insanlar ölüyor çocuklar ölüyor senin bakış açın gebersin onlar Arap onlar Müslüman. İsrail'i tutuyorum yok kola içecez kafasındasınız. Daha çok pişmen ve olgunlaşman lazım.
 
Çok şey fark ediyor. Bazı şeyleri anlayamıyorsun işte o yüzden. Çok çocuksu bakıyorsun olaylara.

Orada insanlar ölüyor çocuklar ölüyor senin bakış açın gebersin onlar Arap onlar Müslüman. İsrail'i tutuyorum yok kola içeceğiz kafasındasınız. Daha çok pişmen ve olgunlaşman lazım.

Tamam olgun adam, emin ol burada salladıkların senden daha çok hayatın tekmesini yemiştir. Bazen para için yaptığınızı düşünüyorum. Geçmişte atalarıma kuyu kazanların mezarını kazıyorlar. Bana hava hoş, çok istiyorsan git F*listin için savaş ver.
 
İsrail kendilerine vaat edilmiş toprakları almak istiyor. Suriye gitti, yakında Filistin'de gider. Bir ara Mısır'da denediler iç savaş çıkarmayı fakat uzun sürmedi. Yavaş yavaş Irak'ta da olay çıkartıyorlar gibime geliyor, geçenlerde Irak'ta yaşanan olayların İsrail tarafından düzenlendiğini düşünüyorum. Vaat edilmiş topraklar arasında Türkiye'nin doğu ve güney doğu bölgesi de yer alıyor. Irak zaten İsrail'in kendi ve kandırılmış Kürt kökenli terör gruplarıyla dolu.

Bunca olayları görünce üzülmüyorum açıkçası. Çünkü Müslümanlar birlik olmasını beceremiyor, kendilerini geliştirmiyor, okumuyor ve bilime değer vermiyor. En azından büyük çoğunluğu böyle. Türkiye'nin bu konuda rolü ne olur bilemiyorum fakat şahsi düşüncem RTE Müslüman rolü oynuyor. O kadar medyaya çıkıp Kudüs kırmızı çizgimiz falan dedi güzel rol yaptı. Sonuç ne oldu! Hiçbir şey, olay unutuldu gitti. O kadar din bağımlısı gözüküyor fakat hiçbiri gerçekçi değil. Ayrıca son 2 yıldır gözüme çarpan birisi var, Süleyman Soylu. Yeni darbe girişiminin ve kurbanı olacak bir adaya benziyor. Özellikle içinde bulunduğu durumlar adalet bakanımızın tabiri ile bu ülkenin değerli bir kıymeti olan bilge Fethullah Gülen'i aratmıyor. Askeri personellerin çoğu Süleyman Soylu taraftarı, akrabalarımdan olsun ya da arkadaşlarımdan. Hangisiyle konuşsam RTE sevmiyorlar fakat Süleyman Soylu için can verirler.

Sanırım Müslüman ülkelerin veya toplumun büyük çoğunluğunu Müslümanların oluşturduğu ülkelerin kaderi bu. Ya da akıllarını kullanamadıkları/kullanmak istemedikleri için varmak istedikleri sonuç bu.
Birlik olması gereken müslümanlar sizsiniz sanırım. Tıpkı Türkiye Cumhuriyeti Devleti gibi, Laik bir Hukuk devletinde dinin yönetime etkisi olmaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı