İsrail, Gazze'yi vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sınıra döşeyecekti o "mayınları". Zaten sahte mayınlar :D
Sahte veya gerçek bu konu değil zaten. Bu imayı namus sözü verdikten sonra yapması hatalı davranış. Siz hala konunun en saçma yerinde takılmaya devam edin hocam. Gereksiz tartışmalarla zaman kaybetmeyeceğim. İyi akşamlar, iyi forumlar.
 
Türk ordusu İsrail'e ancak Kudüs'ü yıkıp Süleyman mabedi yapmaya çalışırlarsa girmeli. Yoksa Arapların refahı için hiçbir şey yapmamalıyız.

İsterse haritadan silsin, benim askerim niye elin arabının topraklarına girmek zorunda?
 
Konuştuğum, yanlarında çalıştığım onlarca filistinliden ne dinlediysem onu anlatıyorum. Bu attığın fotoğraflar filistinlileri temsil etmiyor. Siz bir kere kudüs'e gidin de görün onların Türkiye sevgisini. Tabii ne anlatıyorum ben değil mi?

Senin ne olduğun belli kardeşim zaten. Konuşmaya gerek yok.
 
Kutsal bir yer olduğu gerçeği kimse tarafından inkar edilmiyor ancak, Filistin maalesef bunu hak etti.

Şu günlerde İsrail ile normalleşme olayları gerçekten takdir edilesi. Birkaç Arap devleti yüzünden İsrail ile ters düşmek çok zoruma gidiyor.
 
Türkiye, birkaç Arap ülkesini korumaktan kendi ayağına sıktı senelerce. Filistin kendini savunmuyor ki biz savunalım. Kendimize bakalım artık, yoksa bizi bir kaşık suda boğarlar bu coğrafyada.
 
Senin ne olduğun belli kardeşim zaten. Konuşmaya gerek yok.
Ne alaka? Nedir bu ön yargı ve karşıt göruşe kapalılık yahu! Yani sizin dediğinizi demedikçe sizi razı etmemin bir yolu yok resmen. Böyle bir diyalog mümkün değilken tabii ki de konuşmaya gerek yok. Dinlemiyorsun zira.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı