İsrail, Gazze'yi vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan bizene diyenler var bir de... Ukrayna'da insanlar ölürken sesiniz yükseliyorda neden filistinde insanlar katledilirken sesiniz çıkmıyor?

Ukraynalılar milletin karısına kızına sarkmıyor, insanları yolda taciz edip bıçaklamıyor, veya bizim askerlerimiz arapların ülkesinde şehit olurken sahilde nargile keyif yapmıyorlar. Erkekler savaşta, kadınlar ve çocuklar koruma altında. Anlatabildim mi? Ukrayna'dan gelen kişiler bile burada sahil ve deniz dibi temizliği yaptı kendim şahit oldum. Olay bu.
 
Osmanlı varken isyan edip İngizlerle beraber Osmanlı askerini üldürenlerdir.
İkisi de Sami ırkıdır
Bizi ilgilendirmiyor.
Bizi ilgilendirmiyor çünkü ilgilendiriyor dediğimizde başımıza bela oluyorlar.
KUTEYBE BİN MÜSLİMİ unutup, Cürcan ve Talkan Katliamlarını unutanlara yazıklar olsun.

Benim atam elin yahudisine toprağını satacak kadar şerefsiz degil. O yüzden asla böyle bir durum olmayacaktı.
Araplara çılgınlar gibi toprak satıyor atalarının torunları. çok değil 50 sene sonra konuşalım bunları.
 
Osmanlı varken isyan edip İngizlerle beraber Osmanlı askerini üldürenlerdir.
İkisi de Sami ırkıdır
Bizi ilgilendirmiyor.
Bizi ilgilendirmiyor çünkü ilgilendiriyor dediğimizde başımıza bela oluyorlar.
KUTEYBE BİN MÜSLİMİ unutup, Cürcan ve Talkan Katliamlarını unutanlara yazıklar olsun.
Bunları içimizdeki arapperestlere anlatmak lazım.
 
Hocam o suçsuz çocuklar bunu haketmiyor bence.
Katranı kaynatsan olmaz şeker cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.
Sosyal Öğrenme.
Dedesi neyse tohumu da odur. Osmanlı'ya ihanet etmeyeceklerdi.
Biz kardeş dedik onlar bizi düşman ilan etti. Halbuki en başında Türk kadınları kaçırıp se.. kölesi yapanlar onlardı.
Emeviler dönemi Türk arap ilişkilerini araştırın. Zerre merhametiniz ve sevginiz kalmaz.

Bunları içimizdeki arapperestlere anlatmak lazım.
Emeviler dönemi Türklere yaptıklarını araştırın. Bakın tarihi kaynaklara bakın, Türk kaynakları da değil Arapları kendi kaynağına bakın. Öyle şeyler yapmışlar kanınız donar. Kafayı yersiniz.

Birkaç kişi sattı diye tamamı sattı oluyorsa biz Azeri katiliyiz
Biz değil sizdir, Biz kendimize Osmanlı torunu demiyoruz. Bir ailenin torunu değiliz. Biz Mete'nin torunlarıyız. Sen Kadir popcorn oğlunun öğrencisi gibi konuşuyorsun

Şu arap yalakası medyayı temizlemek gerekiyor. İsrail katliam değil temizlik yapıyor.
Arap Diasporası içimizde etkin çalışıyor. Paraları var ve satın lıyırlar özellikle tarikatlar üzerinden ülkemizde Arap propagandası yapıyorlar.
Vahhabiler medya ve tarikatları ellerine çoktan aldılar.
 
Son düzenleme:
Niye kutsal onu anlamadım?

-Müslüman'lar için en kutsal yerlerden biri olmasının sebei Mescid-i Aksa ve Kubbet'üs Sahra'nın bulunduğu Harem-ü şerif, Doğu Kudüs'te yer alıyor. Hz. Muhammed Peygamber'in buradan göğe yükseldiğine inanılıyor.

-Yahudiler için önemi ise Mescid-i Aksa'nın hemen altında yer alan ve Süleyman döneminde yapılan tapınağa ait olduğuna inanılan Ağlama Duvarı yer alıyor.

-Hristiyan'lar içinse Kudüs'te bulunan Kutsal Kabir Kilisesi'nde İsa Peygamber'in çarmıha gerildiği ve kabrine konulduğu düşünülüyor. Bu kilise, aralarında Rum Ortodoks Patrikhanesi, Roma Katolik Kilisesi ve Ermeni Patrikliği'nin de olduğu farklı mezheplerin temsilcileri tarafından yönetiliyor.

Her ne kadar Filistin'i ve halkını sevmesem de başkentleri çok büyük bir önem taşıyordu. Çoğu ülke kabul etmese de artık İsrail'in.
 
Şu yorumları gördükçe ben utandım resmen. Çok kötü bir nesil geliyor. Hiç bir şey araştırmayan bilmeyen önüne atılan her şeye inanan bir nesil. Yazık ki ne yazık. Türkiye'de bile sağ ile solun belki de tek anlaştığı alanlardan biri olan Filistin konusunda bile İsrail'i destekleyen insanlar çıkıyor olacak iş değil...




Filistin içersinde bir çok farklı gurup var. 3 farklı siyasi görüş ve onlarca silahlı gurup var. Bunların bazılarının Filistinli olduğu bile şüpheli. Para ile kurdurulmuş kukla olması mühtemel. Nerede saçma bir iş var onu destekler nerede salakça bir iş yapıldımı hemen bu lekeyi tüm Filistine yamamaya çalışıyor bazıları.
Beş parmağın beşide bir değil ki sen neden herkesi bir çuvala koyuyorsun? O kadar farklı görüşte insan var ki bir gurubun söylemini bütün Filistine mal etmeyin.

Eki Görüntüle 1476724



Bu yalan ve yanlış bilgi.

Orada Osmanlı askerlerini kör edenler bizzat İngilizler... Ama İngiliz'e tek kelime edemezsin. Gücün ancak Müslümanlara ve Araplara sövmeye yeter.
Kör etme olayının kanıtı yok arastırdım her yerden ve olayın halkla alakası yok.Ermeniler tarafından kışkırtılan İngilizler bu "savaş suçunu" işliyor.Tamam Arapları bende sevmiyorum ama vur dedikçe öldürmeyin.
Kaynak:Wikipedia ve çeşitli dokümanlar...
Ha bu arada bazı arkadaşlar şimdi utangaç Arap sevdalısı diyebilirler bana ama Arapların ne olduğunu bende biliyorum merak etmeyin...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı