İsrail masum ayağına mı oynuyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu Araplar kaşınıyor. İç karışıklık başlatmışlar. İnşallah en yakın zamanda İsrail polisi bu işi çözer. Zaten İsrail halkı sokaklara çıkmış Arapları linçlemek için.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Terör örgütünün canlı kalkanı olarak orada bulunan insanlara bir şey olduğunda da utanmadan terörist İsrail dersin değil mi? Hamas'ın oradaki insanlara verdiği zararı, Hamas'ın islamiyetle ya da filistin halkıyla bir alakası olmadığını, yaptığı eylemlerin cezasının da onların değil sivillerin çekeceğini görmemek için nasıl bu kadar kör olabiliyor senin bulunduğun çevre?

Aklım almıyor bu kadar saçma fikri artık!

En sinir olduğum şey bu yemin ederim.
 
Videoyu indirmeden internete yükleyebileceğim bi yer var mı
 
Terör örgütünün canlı kalkanı olarak orada bulunan insanlara bir şey olduğunda da utanmadan terörist İsrail dersin değil mi? Hamas'ın oradaki insanlara verdiği zararı, Hamas'ın İslamiyetle ya da Filistin halkıyla bir alakası olmadığını, yaptığı eylemlerin cezasının da onların değil sivillerin çekeceğini görmemek için nasıl bu kadar kör olabiliyor senin bulunduğun çevre?

Aklım almıyor bu kadar saçma fikri artık! Filistin'in meşruluğunu Hamas tamamen bitirdi, dün geceden beri de İsrail bunu kazanıyor durumda. İşin içine ordu girdiğinde bir sürü sivil canlı kalkan olarak arada kalacak. Hâlâ bir terör örgütünü destekleyecek ne yaşadınız bu hayatta? Bu kadar mı araştırmadan birinin çıkarı için sizleri kullanmasına, anlık gaza gelmeye meraklısınız? Olaylardan habersiz kalıp hayallerde yaşayıp birilerinin buyruğuna göre hareket etmek bu kadar mı işinize geliyor?

En sinir olduğum şey bu yemin ederim.
Benim sinir toleransım kalmadı artık bu duruma. Son mesajım olarak bunlar kalsın. Gerçek yüzlerine vurulduğunda cevap vermeye yemiyor da çünkü malum kişilerde.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı