İsrail, resmen savaş ilan etti!

• Konuyu başlatan Eren AK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 405
  • Görüntüleme 24.243
İnsan insanı öldürüyor bazı cahiller de ona başarılar buna başarılar. Bu kadar cahil, eğitimsiz, hayatı CoD oyunu sanan insanlar yorum yapıyor. 😂😂 yazık ya.

Devletlerin hiçbirine acımam, siviller önemli. Sadece filistin değil bütün Arap dünyasının dümdüz olması lazım. Mescid-i Aksa önemli sadece.

Ne alaka? Filistin hep vardı ve ilelebet olacak. Savaşı müslümanlar kazanacak inşAllah. Ağlama duvarı kalmayacak. Ne sanıyorsunuz bu savaşı siz?

Filistine sallayanlar neye dayanarak sallıyor? Herkes kafadan atıp konuşuyor. Kanıt yoksa susun da adam sansınlar.
Ben ne demişim sen ne demişsin güzel kardeşim benim. Ben demişim ki NATO savaşa gidiyoruz dese ilk taburu TSK gönderecek. Ne alakasını soruyorsan söyleyeyim. İsrail'e en yakın ülke Türkiye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Filistin düşünsün. İsrail bunları dümdüz etse de umrumda değil açıkçası.

Ölen sivillere karşı bahane yine bir nebze kabul edilebilir sonuçta iki tarafın da yaptığı şey ama gideceksin sırf tecavüz ve işkence için kadın ve çocuk kaçıracaksın haydi oradan.

Ben ne demişim sen ne demişsin güzel kardeşim benim. Ben demişim ki NATO savaşa gidiyoruz dese ilk taburu TSK gönderecek. Ne alakasını soruyorsan söyleyeyim. İsrail'e en yakın ülke Türkiye.

İran dahil olursa Rusya da araya girer, Rusya girerse ABD de girer. NATO ABD'ye destek vermek zorunda zaten. Her şekilde ucu Türkiye'ye dokunacak. Afrika da deveye kaktüs dikeni batsa Türkiye etkilenir.

Ne alaka? Filistin hep vardı ve ilelebet olacak. Savaşı Müslüman'lar kazanacak inşallah. Ağlama duvarı kalmayacak. Ne sanıyorsunuz bu savaşı siz?

Filistine sallayanlar neye dayanarak sallıyor? Herkes kafadan atıp konuşuyor. Kanıt yoksa susun da adam sansınlar.

Bir dayanağımız var da sallıyoruz güzel kardeşim. Sırf din kardeşimiz diye onları destekleyecek değiliz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı