İsrail saldırılarından sonra Filistin karşılık veriyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsrail'in, Filistine yaptığı füze saldırılarından sonra, Filistin aynı şekilde füzelerle İsrail'in şehirlerini bombalamaya başladı. Demir Kubbe savunma sistemi anlık olarak havada vursa bile çoğu füze şehirlere düşmüş bulunmakta!

Not: Görüntülerde +18 kan vs. bulunmamaktadır. Sadece bomba düşme anları vardır.

Demir Kubbe savunma sisteminin füzeleri vurduğu an: Streamable Video

İsrail'e ait şehir otobüslerinin vurulduktan sonra ki anı: Streamable Video

Filistin'in füzeleri fırlatma anı: Streamable Video

İsrail'e füzelerin düşme anı:

İsrail'in Lod şehri, Filistin tarafından işgal edildi.
Lod Belediye Başkanı: "Tüm İsrailliler bilmeli, kontrol kaybedildi. Sinagoglar yakılıyor, yüzlerce araba ateşe verildi. Sokaklarda yüzlerce eşkıya Arap dolaşıyor. Burada iç savaş patlak verdi."

Tel Aviv'de, Yahudiler yoldan geçen sivil bir aracı taş yağmuruna tuttu.

İsrail’de sirenler çalınarak halka sığınaklara girme çağrısı yapıldı. Ben Gurion Havaalanı’ndaki uçuşlar da iptal edildi. Uçuşlar Kıbrıs'a yönlendiriliyor.

Saat 00:53
İsrail/Ashkelon'da siren çalıyor. Gazze'den yeni füzelerin ateşlendiği belirtiliyor.

Hamas'ın attığı füzeler sonucunda İsrail/Aşkelon bölgesinde bir elektrik santrali vuruldu. Türk şirketi Zorlu Holding'in vurulan elektrik santralinin %25 ortağı olduğu iddia ediliyor.

ABD'nin New York kentinde Filistinliler ile İsrailliler düzenlenen yürüyüşler esnasında birbirlerine girdi.
 
Son düzenleme:
Ayaklanmanın başladığı Akka şehrinde Filistinliler polis araçlarını taşlıyor.
 
Zaten başladık zıt olmaya. Ülke ilişkileri duygusal insan ilişkileri gibi kurulmaz. Bunu bu aptallar anlayamıyor. İsrail, filistin denilen çöpten daha çok yanımızda oldu. Tarihi fesli deliden dinleyen herifler daha tarihi araştırmadan bir şey bildiğini iddia ediyorlar ben de ona haykırıyorum.
Haklısınız ama Akdeniz meselesini de unutmamak lazım. Dost kara günde belli olur diye boşuna dememişler.
 
Kim kimle bozuyor? Türkiye'nin israile olan çıkarı kadar israilinde Türkiye'ye olan çıkarı var. Uluslararası ilişkilerde sürekli barış ve düşmanlık yoktur. Menfaat ve ikili ilişkiler vardır. Anlayın artık şunu.
Anlayın artık şunu diyorsun da ben zaten biliyorum neyin ne olduğunu. Aynı şeyi diyoruz ama sen farklı anlıyor gibisin. Netanyahu'nun oğlunun son tweetlerine bak. Başladılar şimdiden düşmanımız olmaya. Umarım oğlunu dinleyip, bizim malum hükümetin saçma laflarına bakıp ambargo uygulamazlar.
 
Yahudiler Türklerin tarih boyunca en iyi dostlarından olmuştur. Cumhuriyet dönemi onlara çok ayıp yaptık şimdide İsrail'le olan bu görüşlerden ötürü daha da kötü oluyor.
Ona kalırsa Ermeniler'den sadık olan yoktu. Bizim esnaflar dükkanı Ermeniler'e bırakıyordu. Yetmedi mi ''Milleti-i Sadıka'' diye unvan verdik. Onlar ne yaptı? Senin iyiliklerini görmezden gelip cihan harbinde ruslarla bir olup seni Kafkasya'da bozguna uğrattı. Paris Barış Konferansın'da yeni devleterinin ''Vilayet-i Sitte'' Diyarbakır, Erzurum, Harput, Van, Bitlis, Sivas sınırlarını içeren yerlere devlet kurma kararı aldılar. Allah'tan bu devletin Mustafa Kemal Paşamız, Kazım Babamız ve yüreği vatan aşkıyla yanıp tutuşan milletimiz buna izin vermedi.
 
Ona kalırsa Ermeniler'den sadık olan yoktu. Bizim esnaflar dükkanı Ermeniler'e bırakıyordu. Yetmedi mi ''Milleti-i Sadıka'' diye unvan verdik. Onlar ne yaptı? Senin iyiliklerini görmezden gelip cihan harbinde ruslarla bir olup seni Kafkasya'da bozguna uğrattı. Paris Barış Konferansın'da yeni devleterinin ''Vilayet-i Sitte'' Diyarbakır, Erzurum, Harput, Van, Bitlis, Sivas sınırlarını içeren yerlere devlet kurma kararı aldılar. Allah'tan bu devletin Mustafa Kemal Paşaları, Kazım Babaları ve yüreği vatan aşkıyla yanıp tutuşan milletimiz buna izin vermedi.
Hocam gördüğüm en mantıklı cevap olabilir. Elinize sağlık.
 
Eğer beni kastediyorsanız lütfen üslubunuza dikkat edin. Ve ben hiçbir zaman Filistin hükümetini desteklemedim, mesajlarımdan görebilirsiniz. Ama bir yerde suçsuz insanlar ölüyorsa bu insanlık suçudur.
Sizi niye kastedeyim hocam? Ben genel olarak ülke toplumundan bahsediyorum.
 
İsrail ordusu, Lod şehrindeki ayaklanmayı bastırmak için hazırlanıyor.
IMG_20210512_012743_520.jpg
 
Anlayın artık şunu diyorsun da ben zaten biliyorum neyin ne olduğunu. Aynı şeyi diyoruz ama sen farklı anlıyor gibisin. Netanyahu'nun oğlunun son tweetlerine bak. Başladılar şimdiden düşmanımız olmaya. Umarım oğlunu dinleyip, bizim malum hükümetin saçma laflarına bakıp ambargo uygulamazlar.
En fazla sınır getirilir. Fazlası olmaz. Benim korktuğum ABD ve Avrupalıların ambargosu. O çok sıkıntılı olur. Ama bir yandan da olumsuzu olumluya çevirmek lazım. Belki bu sayede iç üretimde canlılık sağlanır.
İsrail ordusu, Lod şehrindeki ayaklanmayı bastırmak için hazırlanıyor.
Eki Görüntüle 1019296
Ah almaya gidiyor!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı