İsrail ülke genelinde Olağanüstü hal ilan etti!

• Konuyu başlatan Eren AK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 249
  • Görüntüleme 13.641
Siyonist yerleşimciler 1948'den beri Filistinlilere yaşattıkları hayatı tecrübe ediyor.
Ataları toprakları satmasaymış dostum. Filistinliler şu anda İsrail'e yaşattıklarını misliyle maalesef yaşayacak ve hiç kimse Filistin'e destek olmayacak. Yalnız kalacaklar ve kalmalılar.

Bayrağımız böylesine pis bir ülkeyle yan yana olmasaymış keşke. Türkiye ne Filistin'in ne de İsrail'in yanında olmalıdır.
Türkiye İsrail'in yanındadır. Türkiye'nin en büyük ekonomi ortaklarından birisi İsrail'dir. Bu gerçeği kabullenelim dostum.

Ataları toprakları satmasaymış dostum. Filistinliler şu anda İsrail'e yaşattıklarını misliyle maalesef yaşayacak ve hiç kimse Filistin'e destek olmayacak. Yalnız kalacaklar ve kalmalılar.
Sivillerin bulunduğu noktalara söylenilene göre beş bine yakın bomba atarlarsa bunun tabii ki bir karşılığı olacak. Maalesef olan yine masum insanlara oldu...

Türkiye İsrail'in yanındadır. Türkiye'nin en büyük ekonomi ortaklarından birisi İsrail'dir. Bu gerçeği kabullenelim dostum.
Türkiye'nin bir taraf tutmayacağı ortada bundan 3 yıl önce cumhurbaşkanımızın terör devleti İsrail sözleri var. Bugün de yaptığı açıklamada iki tarafı da sakinliğe davet etti.

Sivillerin bulunduğu noktalara söylenilene göre beş bine yakın bomba atarlarsa bunun tabii ki bir karşılığı olacak. Maalesef olan yine masum insanlara oldu...
Yapacak bir şey yok. Hamas kasıtlı olarak sivillere saldırdı, İsrail sivillere kasıtlı olarak saldırmayacak.

Bilimin ve kültürün gücünü İsrail'in haması haritadan silmesiyle göreceğiz.
İnşallah.

Her ülke çıkarları gereği bazı ülkeler ile işbirliği içindedir. İşbirliği yapması onun yanında yer aldığımızı göstermez.

Türkiye'nin bir taraf tutmayacağı ortada bundan 3 yıl önce cumhurbaşkanımızın terör devleti İsrail sözleri var. Bugün de yaptığı açıklamada iki tarafı da sakinliğe davet etti.
Tabii o konuda haklısınız. Ancak bir askeri destek verilecekse NATO ve BM tarafından bu İsrail'e olacaktır. NATO askeri destek kararı çıkarırsa ilk taburu gönderecek olan NATO üyesi Türkiye'dir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı