İsrail'e uygulanan boykot ne kadar faydalı?

Boykot ettikleri markaların boykot edildiklerinden haberi var mı?
Boykot diyor
Google llc kullanıyor
Meta uygulamalarını kullanıyor
Telefon kullanıyor
Beyaz eşya kullanıyor
Altında arabası motoru var

Faydası yok. Starbucks'ta oturan gençleri rahatsız eden tipler ortaya çıktı. İşte onlardan bir tanesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu kullandığı kelimeler ve zihniyeti insanları tersine teşvik eder. Rahatsız edici. Özellikle şu kelimeler: "Boğazına dizdim, zehir zıkkım olsun."

Yani böyle şeyler diyerek ne amaçlanıyor, onu anlamıyorum.

Sen "boğazına dizdin" diye herkes boykot mu yapacak?

Faydası yok. Starbucks'ta oturan gençleri rahatsız eden tipler ortaya çıktı. İşte onlardan bir tanesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Keşke bana denk gelseydi kadın filan demeyip ne yapıyordum orada, Allah'ın cahiline bak, sorun laf söylemesi değil, videoya çekmesi, belki görmesini istemediğim birisi var? Yakında hak ettiğini alır ama bu herif, gençler yine sabırlı çıkmış helal olsun.

Benim BİM'den ya da başka bir marketten alışveriş yapmamam o markete ne kadar zarar veriyorsa o kadar faydalı. :d çünkü Türkiye 190 ülkeden sadece birisi. Boykot edilsin eyvallah ama bunu devletin kendisi yapacak, o ülkeye olan ihracatı sınırlamayacak mesela, eğer olacaksa İsrail e giden demir-çelik vs ne varsa göndermeyecek eğer mevzu boykot ise.
Mavimarmara olayını da unutmamak lazım diyeceğim ama zaten insanlar unuttu.

Geri
Yukarı