Şu kullandığı kelimeler ve zihniyeti insanları tersine teşvik eder. Rahatsız edici. Özellikle şu kelimeler: "Boğazına dizdim, zehir zıkkım olsun."Faydası yok. Starbucks'ta oturan gençleri rahatsız eden tipler ortaya çıktı. İşte onlardan bir tanesi:
Keşke bana denk gelseydi kadın filan demeyip ne yapıyordum orada, Allah'ın cahiline bak, sorun laf söylemesi değil, videoya çekmesi, belki görmesini istemediğim birisi var? Yakında hak ettiğini alır ama bu herif, gençler yine sabırlı çıkmış helal olsun.Faydası yok. Starbucks'ta oturan gençleri rahatsız eden tipler ortaya çıktı. İşte onlardan bir tanesi:
Sizde fiziksel güç, onda ise sosyal medya kontrolü var. Cesur olmak iyidir ama rakibin senden üstünse boyun eğmek zorundasın.Keşke bana denk gelseydi kadın filan demeyip ne yapıyordum orada, Allah'ın cahiline bak, sorun laf söylemesi değil, videoya çekmesi, belki görmesini istemediğim birisi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.