İsrail'i Neden Desteklemeliyiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
22. Kanada Başbakanı Stephen Harper'ın İsrail hakkında yaptığı yorum. Kısacası Filistin'in yıllardır İsrail'e olan baskısından ve Filistin'in demokratik olmadığından ve 15 yıldır seçim yapmamalarından bahsediyor. Türkçe altyazı mevcuttur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çocukların öldürüldüğü bir davada kimse kusura bakmasın israili desteklemem kendilerine göre haklı sebepleri olabilir sivilleri vurmaları saçma bugün PKK denen pis örgüt suriye ve ırak sınırından bize saldırıyor gidip dağda inlerinde adamları vuruyoruz ama sivillere saldırmıyoruz? Küçücük çocukların canına kıyan bir topluluğu sevmem ve savunmam.
 
İsrail'i savunmak mı ? Saçmalıktan başka bir şey değil, bizim Filistin'in yanında olma sebebimiz yöneticilerine bayılmamız veya sevmemiz değil, İsrail'in açık bir şekilde yaşlı ve çocuk kesime zarar vermesidir. Sokaklarda İsrail askeri tarafından saldırıya uğrayıp canlı canlı yanıp can veren insanların videosunu izledikten sonra da İsrail'i desteklemeliyiz başlıklı konu açacak mısınız çok merak ediyorum.

Ayrıca İsrail'i desteklemek Türkiye Cumhuriyeti'nin hiçbir zaman faydasına olmayacaktır. Zaten amaç Güneydoğu'yu İsrail toprağı yapmak ? Adam da gelmiş İsrail'i destekleyelim diyor hey Allah'ım.
 
Onu Hamas adlı terör örgütü yapıyor. Okulları ve binaları bitişik yapıyorlarki saldırı olduğunda daha fazla kayıp yaşansın ki acıtasyon yapsınlar.

Tabi tabi çok mantıklı.
Faşizm hiç bu kadar legalleşmemişti.
İnsanlar ölsün bizde destekleyelim. 👏
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Araplar daima geçmişte türkleri arkadan bıçaklamışlardır. Eğer Filistin'i destekliyorsak sadece insan oldukları için olmalı. Bence iki tarafıda desteklememeliyiz.

Tarafsız olmak bence de daha mantıklı. Bir de askerimiz oraya gitsin savaşsın, kurtaralım diyenler var. Yok yav daha sınır başımızda Suriye'yi halledememişiz bir de İsrail'e asker sokup tüm dünya tarafından eleştiri alıp ambargo yiyelim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı