İsrail'i Neden Desteklemeliyiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savaşın niye olduğunu bilmeyen, bu devletlerin geçmişte ne yaptığından haberdar olmayan ve savundukları kişileri bilmeden "Filistin çok yaşa, İsrail ölüm" diyenlere çok takmayın, cahilden de cahiller onlar.
Madem çocuklar ve insanlar ölünce üzülüyorsunuz, o zaman İsrail'e de üzülsenize? Onlar da kayıp veriyorlar, halay mı çekiyorlar savaşta? Ama yok Filistin dha değerli. Neden? Çünkü Müslüman'lar. Müslüman değilse bırak ölsün. Gerçekten cahil desem cahile yazık, salak desem az kalır hani ne diyeceğime şaşırdım şu insanlara.
 
Tahmin ettiğim gibi. Araştırmalarına insani duygularını da katmanı tavsiye ederim. Tıpkı mavi Marmara'da İsrail askerlerinin bizim vatandaşlarımızı katletmesi gibi.

Arapların isyan etmesi gibi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İsrailliler de katledildi, onlar insan değil mi?

Hamas'ında roket attığını biliyorum fakat katledilen İsrail vatandaşı görmedim. Demir kubbeleri çoğu roketi engelliyor zaten.
Eğer katledilen İsrail'li varsa da onları da savunurum o da insan o da insan.
 
İki tarafında haklı ve haksız olduğu konular var. İki tarafta da yapılmaması gereken şeyler yapılıyor. En iyisi hiç birini desteklememek.
 
Peki savaş halinde olsak şuan, senin çocuğun'da ölse ne diyeceksin peki? Empati yapmak lazım.
Eğer dedelerimin sattığı topraklarda zorla yaşamaya çalışıyorsam. Kader der susarım ama benim dedelerim toprak satmadı aramızdaki farkı anlatabilmişimdir umarım. Bu arada bizim yönetimimiz yerine emperyalistleri tercih ettiler tercihlerin sonuçları beni ilgilendirmiyor. Mutsuzlarsa, ölmek istemiyorlarsa hicret etsinler çözüm basit. Soydaşları alsın beslesin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı