B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #11 Soprees dedi: Hocam bu arada tekrardan rahatsız ediyorum da, bende ont cihazı yok, ethernet kablosu direkt olarak dgw9000`e bağlı. Bu durumda kendim cihaz almak istesem, router alsam yetiyor mu yoksa modem mi almam lazım bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam Router yeterli, sadece şu detayı belirteyim 100Mbps üstü paketleri alamazsınız.
Soprees dedi: Hocam bu arada tekrardan rahatsız ediyorum da, bende ont cihazı yok, ethernet kablosu direkt olarak dgw9000`e bağlı. Bu durumda kendim cihaz almak istesem, router alsam yetiyor mu yoksa modem mi almam lazım bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam Router yeterli, sadece şu detayı belirteyim 100Mbps üstü paketleri alamazsınız.
S Soprees Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #12 bybakir42 dedi: Hocam Router yeterli, sadece şu detayı belirteyim 100Mbps üstü paketleri alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım Hocam sağolun
bybakir42 dedi: Hocam Router yeterli, sadece şu detayı belirteyim 100Mbps üstü paketleri alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım Hocam sağolun