Ah hocam, keşke Fiber olsa.Genelde Turkcell Superonline ve KabloNet en çok beğenileni oluyor. (Fiber hizmetlerinde).
Son düzenleyen: Moderatör:
Ah hocam, keşke Fiber olsa.Genelde Turkcell Superonline ve KabloNet en çok beğenileni oluyor. (Fiber hizmetlerinde).
Orda saydıklarının bazılarının kendi altyapısı var. O yüzden bazılarının farklı demesi çok doğal. Bazı firmalar da saçmalamışlar adeta. VDSL TürkNet'i beğeniyorlar. Müşteri hizmetleri biraz sorunlu ama eğer ki takıldıktan sonra bir sorun olmazsa paşalar gibi kullanırsınız. Türk Telekom'u VDSL altyapıda kullanmayınız. Hangi altyapınız daha sağlıklıysa ona göre bir önerme yapalım. Türk Telekom VDSL kullanıyorsanız Hat değerlerinizi atmanız daha sağlıklı olur. Tek bilmediğim bir olay var. Vodafone kendi altyapısını kullanıyordu değil mi? Bilen biri aydınlatabilir mi beni? Bildiğim kadarıyla Vodafone kendi altyapısını kullanıyor. Doğru mu?İnternetten hangi siteden yaparsam yapayım 56 Mbps diyor (TurkNet hariç). Vodafone'da diyor size 56 Mbps verelim. Fakat Türk Telekom bize sizin altyapı 16 Mbps maksimum destekliyor diyor. Bir ara da eve gelip 20 Mbps yapmışlar interneti, ben evde değildim okuldaydım 1 yıl önce. Sonra gelip demişler ki sizin internet 20 Mbps desteklemiyor. Ya kardeşim sen şaka mısın? Ben evde olsam sana o interneti bağlatır mıyım? Şimdi korkuyorum, Vodafone 56 Mbps'e geçiş yapacağız sonra çıkıp diyecekler, sizin internet bu kadar değil bu kadar destekliyor. Gene 16 Mbps alıp fazla para ödemiş olacağım. Allah'a sen bu firmaların hangisi doğru söylüyor? Babama anlatamıyorum buranın 56 Mbps olduğunu, aradık Türk Telekom'u bir tane kadın çıkıp maksimum 16 Mbps destekliyor dedi. Yardım edin gözünüzü seveyim ben ne yapacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.