squirrel0x0
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar 2 haftadır internetimde kesinti sorunu yaşıyorum. İnterneti aldığım yer mahallemde dağıtıcı bir firma ve baya bir müşterisi var. Sorunumu çözmek yerine pazartesi gelip onlardan aldığım cihazın parasını vs verip aboneliğimi iptal edeceklermiş. Fakat ben aboneliğin iptal edilmesini değil sorunumun çözülmesi için mesaj atmıştım. Bu gibi durumda ne yapabilirim? Sorunu çözmek yerine aboneliği iptal etmekte diretirseler tüketici mahkemesine gidip şikayetçi olabilir miyim?
# Atılan son mail;
Şikayetiniz değerlendirilmiş olup yerinde de yapılan tespit de saha ekibinin hatalı montaj yaptığı tespit edilmiştir. Sizleri daha fazla mağdur duruma düşürmemek için kurulum esnasında ödediğiniz ücret şahsınıza iade edilerek aboneliğiniz iptal edilecektir. Ekibimiz pazartesi günü sisteme ait kablo ve cihazı iade almak ve ücretinizi geri iade etmek için geleceklerdir.
# Atılan son mail;
Şikayetiniz değerlendirilmiş olup yerinde de yapılan tespit de saha ekibinin hatalı montaj yaptığı tespit edilmiştir. Sizleri daha fazla mağdur duruma düşürmemek için kurulum esnasında ödediğiniz ücret şahsınıza iade edilerek aboneliğiniz iptal edilecektir. Ekibimiz pazartesi günü sisteme ait kablo ve cihazı iade almak ve ücretinizi geri iade etmek için geleceklerdir.