ISS İstek Dışı Abonelik İptali

squirrel0x0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 haftadır internetimde kesinti sorunu yaşıyorum. İnterneti aldığım yer mahallemde dağıtıcı bir firma ve baya bir müşterisi var. Sorunumu çözmek yerine pazartesi gelip onlardan aldığım cihazın parasını vs verip aboneliğimi iptal edeceklermiş. Fakat ben aboneliğin iptal edilmesini değil sorunumun çözülmesi için mesaj atmıştım. Bu gibi durumda ne yapabilirim? Sorunu çözmek yerine aboneliği iptal etmekte diretirseler tüketici mahkemesine gidip şikayetçi olabilir miyim?

# Atılan son mail;
Şikayetiniz değerlendirilmiş olup yerinde de yapılan tespit de saha ekibinin hatalı montaj yaptığı tespit edilmiştir. Sizleri daha fazla mağdur duruma düşürmemek için kurulum esnasında ödediğiniz ücret şahsınıza iade edilerek aboneliğiniz iptal edilecektir. Ekibimiz pazartesi günü sisteme ait kablo ve cihazı iade almak ve ücretinizi geri iade etmek için geleceklerdir.

Fiyatı uygunmuş, vazgeçmemekte haklısınız biraz. Konu hakkında resmi bilgim yok. Benim görüşüme göre size hizmet etmek zorunda değiller. Yani tüm paranızı iade ettikten sonra hizmetlerini geriye çektiklerinde resmi bir hak talep edebileceğinizi sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı