ISS önerisi

2 seçenek arasında kaldım, fikirlerinizi bekliyorum dostlar.

100 Mbps ve taahhütsüz Netspeed referanslarla birlikte 115 lira.
500 Mbps ve 24 ay taahhütlü Superonline 200 lira.

Hız olarak 100 bana yetiyor ama zam gelir mi ne kadar gelir olayı çok sıktı beni. 10 yıldır taahhütsüz kullanıyorum ama artık bir esprisi kalmadı bu işin. Superonline almaya yakınım fakat orda da sıkıntı şu ki gigafiber altyapı gelirse taahhüt bitmeden üzülürüm. Konum Sancaktepe ve bölgenin en gözde sitesinde oturuyorum. O sebeple kararsız kaldım ne olur ne olmaz belli değil hiçbir şey.
 
Bulunduğunuz bölgeye 2 yıldan kısa sürede GigaFiber geleceğini düşünüyorum. Ancak 2 yıl sonranın fiyatları da ne olur bilinmez.
 
Superonline ile görüştüm ve taahhüt 1 yıl dediler. İnternet sitelerinde de buldum. Geçiş yapmak mantıklı geliyor. Turknet zamlarına devam etsin...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Superonline sadece kendi altyapısındaki müşterilerine 200 Mbps vermiyor muydu?
Kendi altyapısı var eve kadar fiber şeklinde. 1000 MBPS de destekliyor hatta ama DH forumda kullanıcılar akşam 6'dan sonra Netflix, Youtube gibi sunuculara sınırlama getirdiklerini ve kalite düşürerek bir şeyler izlemek zorunda kaldıklarını yazmışlar. Ben hiç uğraşamam üç kağıt numaraları ve taahhüt ile diyerek iptal ettim başvurumu. Riske girmedim.
 
Turknet kullanıcısıyım, altyapısı olan yerlerde öneriyorum. Bulunduğum bina, VDSL, ADSL altyapıya sahip ancak VDSL boş port olmadığından ADSL kullanıyorum zorunlu olarak. Bugün Millenicom ile iletişime geçtim, bana bir başvuru açtılar ve eğer VDSL boş port bulurlarsa, buldukları gibi beni arayacaklarını belirttiler. Bende aynen öyle bir şey olursa onlara geçeceğimi belirttim. Millenicom boş port bulma konusunda gayet başarılı diyorlar. Turknet için konuşacak olursam, VDSL altyapısını da kullandım. Gayet güzel deneyimdi, hiç sorun yaşamadım denilecek kadar azdı. Ama benim bir sorun ettiğim kısım, bir problemin olduğunda sesli konuşmaktansa programdaki destek hattını kullanman gerek. Benim pek uğraşasım gelmiyor, ayrıca geç cevap geliyor diye tek eksiği orası bana göre.
Ufak bir güncelleme yapıyorum, bu adamlar bir efsane! port sorunumu 1 haftada çözen millenicom'a teşekkürler. Port sorununu gerçekten dedikleri gibi hallediyorlar. 15 Dakika önce Türk Telekom çalışanı gelip VDSL altyapıya geçirdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı