ISS tavsiyesi

Meliko24

Hectopat
Daha fazla  
Siteler üzerinde yaptığım testlerde evdeki hattımızın 79Mbps'e kadar desteklediğini görüyorum.
Tahaütüm 1-2 ay sonra sona eriyor şu anda Türk Telekom 16Mbps'ye 89 TL ödüyorum, elimde hem ADSL hem de VDSL olan modem var.
Şimdi diğer sağlayıcılara geçmek istiyorum ama güvenemiyorum.
Sıkıntı yaşatmayacak (ping/kesinti vb) paramızın hakkınız verecek hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?

ISS'lerin verdiği hizmetler bölgeden bölgeye değişir, yaşadığınız çevredeki insanlara danışmanız daha doğru olur.

Hocam DSL olarak NetSpeed'ya da Superonline öneririm. İkisinin de müşteri hizmetleri gayet iyi fakat Superonline daha pahalı.

Millenicom, Türknet gibi ucuz servisleri tavsiye ederim. Zaten altyapı olarak büyük firmaların altyapılarına kullanıyorlar, reklam ve destekten kısarak da daha ucuz hizmet sunabiliyorlar. Ama şöyle bir durum var, altyapı ile ilgili bir problem olduğunda altyapısını kullandıkları firmayı oraya yönlendirmeleri gerekiyor buna bağlı olarak sorunların geç çözülmesi problemi olabiliyor. Ama taahhüt olmadığı için bir süre denenebilir. Millenicom'da 35 Mbps 85 lira. Arkadaşını getir kampanyasın için bir kod bulursan hem sen hem kodunu kullandığın kişi 1 ay ücretsiz kullanıyor. Ben bir yıldır kullanıyorum hız hep stabil ve daha hiç kopmadı. Dediğim gibi biraz da şanslıysan oldukça mutlu olursun şanssızsan değiştirirsin çünkü 2 yıl söz vermeni beklemiyorlar.

Hocam Online oyunlar oynuyorsanız kesinlikle Comnet. Pop noktaları az olduğundan daha düşük pingler elde edilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…