ISS'lerin bilinen sorunları ve artıları

Ben KabloNet kullanıcısıyım. 100Mbps internet kullanıyorum. 95Mbps geliyor. Müşteri hizmetleri diğerlerine göre ilgili. Aradığınız zaman ilgileniyorlar ve düzelttiklerinde arayıp düzeldi mi diye soruyorlar. 2 yıl taahüt ve yanında sinemaTV paketi ile 15 liraya 100Mbps internet kullanıyorum.
Ping: 8.
Not: Önceden Türk Telekom kullanıyordum ve bir daha asla kullanmam Türk Telekom.
 

Burada yanlış bilgi var ben Kablonet'i 6-7 yıldır kullanıyorum oyun oynuyorum en iyi ping bende oluyor nasıl oyun oynamaya ideal değil burada atmasyon bilgiler vermeyin.
 
Burada yanlış bilgi var ben Kablonet'i 6-7 yıldır kullanıyorum oyun oynuyorum en iyi ping bende oluyor nasıl oyun oynamaya ideal değil burada atmasyon bilgiler vermeyin.
Sen sorun yaşamıyorsun diye genel olarak böyle bir sorun yok değil. Aynen atmasyon bilgi bak.


 

Kardeşim ona bakarsak diğerlrindede bu sorunu yaşıyorlar %80-85 net bir şekil belki daha fazla sorun yaşamıyor, yani burada evet atmasyon bir sürü ISS var hepsinde oluyor sorun, burada neyini kötülüyorsun bak burada yazanlar var, bende arıza yok diye arıza bende de var yazan yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kötülemedim ki. Bence en iyi İSS KabloNET şu an. Bulunduğum yerde olsa kullanırdım. Paket kaybı sorunu yaşayan çok kişi var demek istedim.
 
Kötülemedim ki. Bence en iyi ISS Kablonet şu an. Bulunduğum yerde olsa kullanırdım. Paket kaybı sorunu yaşayan çok kişi var demek istedim.

Ama şimdi diğer ISS'lerde hiç olmuyormuş bir Kablonet'te oluyormuş gibi yazmışsın ayrıca herkes memnun tektük oluyor ama o sorunu gün içinde çözüyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…