ISS'lerin fiber altyapıları kendilerine mi özel yoksa tamamen açık mı?

Zbyszek

Centipat
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
253
Çözümler
1
Turkcell Superonline ve TurkTelekom'da fiber desteği var ama diğer sağlayıcılarda yok, sizce bu sağlayıcılar güncellemeyi unutmuş olabilir mi yoksa altyapıları kendilerine mi özel? Kendilerine özelse çok üzüleceğim..
 
Telekom altyapısını kullanan çokça firma var. Türk.Net, Millenicom, Gibir vb. Veya ben soruyu anlamadım.
 
TürkTelekom diğer sağlayıcılara da kiralıyor. Diğer altyapılar yalnızca kendilerine özel.
 
Türknette VDSL altyapı gözüküyor. Benim sorum bunun üzerine, güncellemeyi mi unutmuşlar yoksa TT artık kiralamıyor vb. mi (Aynı şekil Millenicomdada var)?
Türk Telekom'un fiber verdiğine emin misin? Her iki bağlantı ile de 100 MBit değerini görebilirsin. Arayıp kesin öğren bence VDSL mi fiber mi diye.
 
Türk Telekom'un fiber verdiğine emin misin? Her iki bağlantı ile de 100 MBit değerini görebilirsin. Arayıp kesin öğren bence VDSL mi fiber mi diye.
Sitesinde sorgulama yaptığım zaman hipernet denen şeye altyapım uygunmuş. O da fiber oluyor sanırsam 100mbps diyordu çünkü.
 
Turkcell Superonline ve Türk Telekom'da fiber desteği var ama diğer sağlayıcılarda yok, sizce bu sağlayıcılar güncellemeyi unutmuş olabilir mi yoksa altyapıları kendilerine mi özel? Kendilerine özelse çok üzüleceğim.

Türkiye'de üç firmanın baştan sona altyapısı var.
Türk Telekom, Superonline, Kablonet.
Bunların haricinde hepsi bu firmalardan kiralıyor.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı