İstanbul Avrupa yakası araba öğrenme yerleri

@iCommen Araba çalıştırmayı bilmeden nasıl gireyim sınava allah aşkına. atarlı demişsin de "Öğrenince boş yere ego yapıyorsunuz," boş ve atarlı yorum atıp, sınavda 2 defa stop edersen biter hakkın zaten ki daha önce hiç araba kullanmamış bir insan defalarca stop eder arabayı hala birşeyleri diretmeye çalışıyosun, çalışma.

Mantık 3 tane arkadaşının kalmasını savunmuyor. sınava pratikle mi, hiçbirşey bilmeden 0 bilgiyle girmeyi mi savunuyor. Senin arkadaşlarından bize ne bende veya bir başkası da buraya pratik yapan arkadaşlarım var önceden ve hepsi geçti dese ne farkedicek.
Sistemin nasıl işlediği hakkında zerre bilgin yok. Gelmiş burada hiç bir bilgi olmadan nasıl gireceğim diyorsun. Adamlar sana 1 hafta civarı eğitim verecek oradan öğrendiklerin zaten yeterli oluyor. Fazlası sınavda sana zarar verir, dene gör dostum. Senin iyiliğin için söylüyorum.
Ehliyet kursu dersleri parayla yalnız :(
2 bin TL'ye yakındı sanırsam.
3 sene önce aldım, baktığım tüm kurslar o eğitimi zorunlu kılıyordu. Eger değiştiyse kendin öğren dostum bir şey diyemem. Senin kötülüğün için bir şey demiyorum, onu anlamanı istiyorum sadece
 
Ne alakası var dostum Allah aşkına.



Ben burada yer önerisi istiyorum boş yorum değil, sınava pratikle girmek daha iyi.
Normal araba sürmekle ehliyet sınavı bambaşka. Park yaparkenki taktikler, dersi aldığın saha falan daha önemli. Boş alanda araba sürmek insana hiçbir şey katmıyor emin ol. Sadece kendi arabanızın nasıl çalıştığını öğreniyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı