İstanbul bilişim 50 bin kişiyi dolandırıp 150 milyon TL vurgun yapmış!

Yakın zamanda konkordato ilan eden İstanbul bilişim’in bugüne kadar 50 bin kişiyi mağdur ettiği ortaya çıktı. Aynı zamanda şirket, sipariş alıp ürünü göndermediği gibi iade taleplerini de yerine getirmediği alışverişlerden 150 milyon TL vurgun yaptı. Şirketin sahibi olarak görünen Nurettin Yavuz ise sırra kadem bastı. Devamı ve kaynak: İstanbul Bilişim’in Sahibi, Kaç TL Vurgun Yaptığı Açıklandı
Çiftlik bank v2.0 sürümüyle karşımızda :D.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açılalı aylar olmuş. Önceden görüp yasaklamak çok güzel bir hareketti. (Önceden de iyi bir firma olmasa da son zamanlardaki rezilliklerin artmasıyla böyle bir eyleme ihtiyaç duyulmuş kesinlikle.)
İstanbul Bilişim ve Nanokatalog Yasaklanmıştır

Çok değerlisiniz sevgili Technopat ve yöneticileri, insanlara bu kadar değer vermeniz o kadar önemli ki... Bazıları gibi güzel güzel videolar da çekebilirdiniz, siz bunu tercih etmediniz. Ne bileyim, mutlu oldum; teşekkür etmek istedim sadece.
 
Niyeyse en az 6 senedir "İstanbul Bilişim" ismini gördüğümde sebepsiz yere öfkelenirdim. 🤔 İçime doğmuş meğer.
 
Önceden görüp yasaklamak çok güzel bir hareketti.
Technopat yöneticileri sayesinde ''İstanbul Bilişim'' denen batağa düşmedik. İyi ki varsınız:kalp:
O konuda "niye yasaklandı" diye soranlar olmuş.
Bu siteler neden yasaklandı?
Neden yasaklandı?
Technopat yöneticileri yasakladıysa vardır bir sebebi. Geçmişte de yöneticilerin yasakladığı firmaların battığını görmüştük.
İstanbul bilişim ile diğer birtakım siteler de Gold ve Bimeks'in yolunda ilerliyor gördüğüm kadarıyla. :)
 
1 Yıl önce ben de buradan monitör almıştım. Tabii gelmemişti. İade istediğimizde ise uğraştırmışlardı. Yine de alabildim iadeyi ve ne mutlu ne de mutsuz son ile bitti. Parayı alabildiğime şükrediyorum :D
 

Geri
Yukarı