İstanbul Bilişim Güvenilir Mi?

Arkadaşıma iPhone 3GS almışlardı. Gayet memnundu. Kulaklığı bozulduğunda da garantiye vermişti 9-10 gün gibi bir sürede yenisiyle değiştirmişlerdi.
 
Kardeşim için iPhone 4 almıştım ve bir iki güne kargoya verilip teslim edilmişti. Daha sonra aldığım bir notebook'u da çok kısa sürede teslim etmişlerdi.
 
Bu yorumlara bakarak oradan alacağım. Çünkü daha uyguna gelecek. İnşallah sorun yaşamam. iPhone 5S bir çıksın fiyatı daha da düşebilir. O yüzden şuan beklemedeyim. Aklımda bir soru işareti vardı, çözmeme yardımcı oldunuz çok teşekkürler.
 
Bildiğim kadarıyla telefon bozulunca Çin'e yolluyorsunuz. :D Başka bir ülkeden getiriyorlar ve garantide sorun çıkıyor diye biliyorum.
 
Paralel ithalat olduğunda ne oluyor? Pek bir bilgim yok o konuda. :)

Türkiye'de resmi ithalat eden firmalar var. Örneğin KVK, Genpa, Telpa gibi. Bu şirketler telefonları ithal ediyor ve garanti vs.'den de sorumlu oluyorlar fakat paralel ithalat da ürün daha ucuza geldiği için yapılıyor. Örneğin Almanya'da bir şirketten ithal ediyor telefonu ve servis işine de o Alman firma bakıyor. Bildiğim kadarıyla paralel ithalat olan telefonlara Samsung Türkiye bakmıyor örneğin. Hee tabi paralel ithalatın servisi TR'de de olabilir ama merdiven altı mı çıkar, adamlar evde mi yapar mechul. Yani paralel ithalatsa servis kalitesini şansa bırakıyorsunuz.
 
O zaman ucuz etin yahnisini yemek yerine, buradaki telefonculardan alayım daha iyi. Bir sorun çıkarsa falan uğraşmak istemiyorum.

Gold da öyle örneğin. ESS ve Pegasus adlı şirketler bakıyordu galiba garanti işine. RB ile görüşmüştüm telefon alırken. Arada bu kadar fiyat farkı var resmi ithalat almaya değer mi diye. Kesinle değer demişti.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı